piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra odżywka na przybranie masy ciała

Witam wszystkich mam pytanie... czy ktoś może zna jakąś bardzo dobrą odżywkę na spore przybranie masy ciała? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra odżywka na przybranie masy ciała

smalec

Doskonałe rezultaty daje zastosowanie pączków, zwłaszcza wieczorem. Aby ten proces przyśpieszyć, dobrze dorzucić kilka butelek piwa i ograniczyć ruch do minimum.
Jeśli chodzi o masę mięśniową, to wyłącznie ćwiczenia i zdrowa, zbilansowana dieta. Zbilansowana - powtarzam. Koniecznie duża doza wypoczynku, snu. A odżywki dodaj po jakimś czasie.

Ale jakie odżywki są najlepsze do skutecznego przybrania masy?

ćwicz dużo i białka dużo jedz ty chcesz przytytć czy mięsnie powiekszyc po co odżywki ?
duzo miesa kurczak indyk , tuńczyk i siłownia i mięśnie zaczna rosnąć i ćwiczyć ćwiczyć i zapier.......lać

Pierwsze to ja chcę nabrać trochę masy ciała bo 65kg to trochę mało nie ma co ukrywać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org