Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MAZURY |
Witam wszystkich gdzie polecacie fajne miejsce na mazurach na jednodniowy wypoczynek oprócz Nowych Gut???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MAZURY |
Wilkasy plaza miejska nad jeziorem Niegocin i do Gizycka blisko jesli z dziecmi to super miejscowka
|
|
Wiartel, oddalony od Pisza 5km super miejsce do wypoczynku.
|
|
Zdory nad Śniardwami i Wiartel
|
|
polecam Ośrodek ECHO w Rydzewie (7km od Giżycka). Super miejsce, bezpłatny dostęp do WC i łazienki (24h/dobę ciepła woda, nieograniczony dostęp do prysznica). Łazienki sprzątane kilka razy dziennie. Jest również plaża, dobre wejście do wody, bez kamieni itp. Na terenie Ośrodka przygotowane miejsca na grill czy ognisko. http://www.campingecho.pl/ Idealne miejsce, jeśli chce się rzeczywiście odpocząć.
|
|
polecam dobry i niedrogi hotel w Mikołajkach na ptasiej wyspie. http://mikolajki-resort.pl/?gclid=CMDdw8rgjccCFaTFcgodIPUL2g Tanie piwko w hotelu, nie duży basen. Jezioro obok. Co prawda, wkurzają pływające obok statki wycieczkowe, ale miejsce godne polecenia ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
chyba podałem niewłaściwy link. Ptasia wyspa, hotel Mikołajki http://www.hotelmikolajki.pl/pl Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
<Peter> a ile nocleg kosztuje w tym hotelu na ptasiej wyspie?nie ma cennika na ich stronie...
|
|
cena OD 382 zł za osobę na dobę I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
Ja natomiast polecam wieś Wąglik 2km od pisza ( od łomzy równo 64km ) zapłaciliśmy( 6 osób ) za domek 300zł na dwie doby . :)
|
|
od 382 zl za osobe za dobe? chyba trzeba byc chorym czlowiekiem zeby za takie cos placic takie kwoty... jak dobrze licze wekend dwie osoby to koszt 1528 zl Mazury za taka kwote? to jakies nieporozumienie.
|
|
Ja jednak Nowe Guty polecam ;-) PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Teraz jest w hotelu Mikołajki promocja. Normalny koszt to ok. 1100 zł doba za pokój. Warto więc z niej skorzystać. artaras: piszesz, że trzeba być chorym, człowiekiem, aby skorzystać z tej oferty. Niestety, z tego co wiem, nie przyjmują tam inwalidów ! Nie ma też refundacji przez NFZ. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ja jestem zdrowy i byłem w weekend w tym hotelu. Peter dam Ci wskazówkę - jak przeszkadzają Ci łodzie to wybieraj pokoje na wyższych kondygnacjach. Polecam, bo piwko w hotelu faktycznie tanie.
|
|
Czyli bulimy 1000 za weekend w brzydkim hotelu, by oszczędzić 0,50 zł na każdym piwie. Sprytne, sprytne...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |