Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam kolesia z dzisiaj z Legionów |
Szukam kolesia, który mijał mnie dzisiaj na Legionów około godziny 10. Miał w lewym uchu kolczyk albo kilka. lans glans. bo w łomży łomża łomżą jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam kolesia z dzisiaj z Legionów |
A ja szukam kolesiówy którą widziałem miesiąc temu na skrzyżowaniu w Piątnicy, miała włosy, nos i nogi.
|
|
Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :| -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
gangbang a co Ci zrobil? cos pokazal...?
|
|
Autor: markac (---.csk.pl) Data: 09-08-06 18:51 Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :| ...z biórkiem,to już 2:0 :D
|
|
Spodobał Ci sie ?
|
|
No to każdy koleś z kolczykiem (kolczykami) w lewym uchu, z prawem jazdy i z bryką w tym mieście ma przej...ne. Wyluzuj koleś bo cię na komisariat ktoś w końcu odwiezie. Myślenie popłaca - jak się komu opłaca. Ale byłem cool..........
|
|
Ja się tu po prostu nie mogę połapać w płci:) A może to obojnak był?!!!:) G a z e l a
|
|
TO JA . A WCZYM CI MOGĘ POMÓC KOLEGO??
|
|
Ja tez go widzialem, oprocz tego ze mial kilka kolczykow to charakteryzowal go rozowy plaszcz, dlugie do kolan wlosy, okulary-leonki i dlugi samurajski miecz za pasem...
|
|
Miło Cię poznać loko :D
|
|
to byl szeryf, ktory zaginol wiele lat temu
|
|
Autor: graboś (82.139.181.---) Data: 09-08-06 21:12 Autor: markac (---.csk.pl) Data: 09-08-06 18:51 Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :| ...z biórkiem,to już 2:0 :D grabus ahahahahaha :D gasisz madrutkiego? <rotfl> pozdro :P -=przemek aka phobia=-
|
|
jeszcze drania brakuje ;D te bledy markaca.... sa nie do zniesienia :P hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |