Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc w odnalezieniu sprawcy |
Zwracam się z prośbą w odnalezieniu świadków zdarzenia jakie miało miejsce 31 sierpnia około godziny 13.15 na parkingu przy sklepie Cameleon na ulicy Piłsudkiego. W zaparkowany czerwony samochód marki Renault Megane stoczył się zaparkowany powyżej samochód, prawdopodobnie Skoda Octavia w kolorze czarnym. Właściciel Skody po kilku minutach wrócił do samochodu i bez skrupułów odjechał. Uszkodzenia mojego auta są duże dlatego szukam świadków tego zdarzenia. Proszę o pomoc. Każdego z nas może to spotkać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc w odnalezieniu sprawcy |
31 sierpnia?
|
|
Przeprasza, oczywiście że 31. lipca.
|
|
Podaj jakiś kontakt do siebie. opium
|
|
503172210
|
|
dziękuję bardzo za zainteresowanie i pomoc na tą chwile wiem już, że auto które spowodowało kolizję to BMW koloru ciemnozielonego o nr rejestracyjnym zaczynającym się na BLM... mam nadzieję, że jeszcze ktoś był przypadkowym świadkiem zdarzenia nadal czekam na informację pozdrawiam
|
|
Jak najszybciej na policję. Ciemnozielonych BMW z rejestracją BLM nie jest pewnie dużo w okolicach Łomży. Poza tym większości skrzyżowań w Łomży są kamery. Przecież to auto nie rozpłynęło się, musiało gdzieś jechać. Myślę, że istotna jest też informacja jaką częścią samochodu uderzyło BMW. Może ktoś widział uderzony/zarysowany taki samochód. Może za nim jechał, może sąsiad na wsi widział. A może jest gdzieś uczciwy mechanik, który to \"klepał\"? A sprawcy/sprawczyni radzę: Spowodowałaś/eś kolizję to się przyznaj. Strata - kilka procent zniżek z OC. Lepiej zadzwonić do poszkodowanego i się dogadać niż być złapanym przez Policję.
|
|
już zgłoszone
|
|
może coś jeszcze?
|