Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Weterynarz |
Witam, zastanawiam się nad zmianą weterynarza opiekującego się moim psem. Chciałbym zapytać kogo w Łomży polecacie najbardziej? Szczególnie zastanawiam się nad dwoma gabinetami- 4 Łapy na ul. Hipokratesa i Zwierzak na ul. Księżnej Anny. Macie może jakieś doświadczenia doświadczenia z tymi wyżej wymienionymi? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Weterynarz |
Polecam Zwierzaka... Pani Ania od 5 lat prowadzi moje psy i wszystko jest jak należy :)
|
|
Ja mam doświadczenia z tymi i jeszcze innymi, w tej chwili tylko i wyłącznie Pan Leończak obok gabinetu \"Czterech Łap\", największa wiedza i najbardziej profesjonalny według mnie
|
|
Zwierzak ! :)
|
|
Zdecydowanie Pan Leończak, lub weterynarz na Wojska Polskiego.
|
|
Odradzam i ostrzegam przed: Gabinetem Weterynaryjnym na Polowej (za składnicą harcerską). Nie poważne traktowanie klientów.
|
|
Polecam Panią Anię ze \"Zwierzaka\" na Księżnej Anny. Bardzo kompetentna i empatyczna Pani Weterynarz. Uratowała moją sunię kilka lat temu stawiając trafną diagnozę i wprowadziła właściwe leczenie. Od tamtej pory ufam jej bezgranicznie . Polecam szczerze!
|
|
anima panią Joannę Łuba na Nowoprojektowanej
|
|
W gabinecie 4 Łapy postawili błędną diagnozę u mojego psiaka, przez co pogłębili jego problemy skórne, na pewno nigdy więcej tak nie wrócę. Pomoc uzyskaliśmy w Zwierzaku do którego trafiliśmy zupełnie przez przypadek. Pani Ania po obejrzeniu pieska od razu wiedziała co mu dolega
|
|
Ja ze swoimi zwierzakami chodzę na Wyszyńskiego do \"Filemona\". Leończaka odradzam, to zwykły rutyniarz, nawet badań zwierzakom nie robi.. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ja bardzo polecam Oazę na Wojska Polskiego - aby zdiagnozować mojego psa ściągnęli lekarza z Warszawy! Zwiedziliśmy masę weterynarzy (Łomża + Białystok) i to dopiero oni postawili poprawną diagnozę. Może nie są najtańsi, ale uważam, że warto.
|
|
Polecam zdecydowanie lek.Leończaka na ul.Hipokratesa,zaszczepić lub odrobaczyć to każdy wet. umie Leończak ma specjalizację z chirurgii zwierzęcej i ma pojęcie o tym co robi.Uratował 4 lata temu mojego yorka pogryzionego przez owczarka sąsiadów,gdzie w dwóch innych lecznicach spisali go na straty.
|
|
Absolutnie polecam \"Zwierzaka\"! Pani Ania jest doskonałym i zawsze skutecznym lekarzem, a opiekuje sie moimi zwierzakami nie od dzisiaj i nigdy mnie nie zawiodła. Zobaczcie sami. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |