Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przewozy miedzynarodowe pomocy!!! |
Witam mam proźbę i pytanie znacie moze jakies firmy przewozowe zajmujące sie przewozem osob z łomży lub okolic do niemiec ?? bym był wam bardzo wdzieczny za jako kolwiek pomoc , szukalem w internecie i nie moglem znalesc tych ktore przejezdzaja przez łomże lub z niej wyjeżdzaja. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przewozy miedzynarodowe pomocy!!! |
ORBIS CZWARTEK STANOWISKO MIĘDZYNARODOWE GODZINA 11.40 CHYBA??? ALE O CO BIEGA CHCESZ COS PODAĆ DO NIEMIEC?? CZY JECHAĆ???
|
|
Mam wizytówke moge podać dane Przewozy osób do Niemiec Marek Karwowski Tel: 0-603-534-666 , 0-86-216-93-98 , 0-172 10 56 493 w Niemczech
|
|
a ile osob chce jechac bo watpie zeby ktos 1 osobe zawiózł. Jak chcesz transport 6-7-8 osob to porozmawiaj ze mna na gg. Moj numer to 6962463
|
|
Witam ja potrzebuje osob ktore zajmuja sie przewozem osob do niemiec bo musze w najbliszym czase z bratem znalesc sie w niemczech i poszukuje przewozow.
|
|
juz znalazlem dzieki wszystkim za pomoc
|
|
witam przyłaczam sie do tematu macie jeszcze jakies num,ery bo jak najszybciej musze dojechac do niemiec w rejon hamburga
|
|
Witam szukam szukam na necie jakis przewozów z okolic łomzu lub z łomzy czy nawet te ktore przejezdzaja przez łomże i nic nie moge znalesc a potrzebuje sie jak najszybciej dostac do niemiec pomózcie !pozdreawiam
|
|
Jurek, tel. 691862366, ma klimatyzowanego Sprintera. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |