Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog Łomża |
Szukam dobrego ginekologa którego interesuje pacjent i przyjmuje na NFZ w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog Łomża |
dr Sokół przyjmuje w szpitalu lub dr Pękała w przychodni na Wyszyńskiego
|
|
Dr. Pękała przyjmuje na NFZ? Bo na forum obaj mają dobrą opinię
|
|
dr Sokół nie przyjmuje na NFZ, tylko prywatnie
|
|
A kto przyjmuje w szpitalu i czy dr Pękała na NFZ?
|
|
Również polecam dr. Sokola
|
|
Nie prywatnie/Tylko na NFZ! Czegos tu nie rozumiecie za malo wujkowi placa w szpitalu?
|
|
Dr Pękała przyjmuje na NFZ w przychodni na Wyszyńskiego. Bardzo dobry lekarz.
|
|
A ja znam też innych zacnych lekarzy w naszym mieście. Nie będę wymieniał ponieważ uważam, że forum publiczne na takim portalu jest niestosownym miejscem do podawania ich nazwisk. Są bardzo prestiżowe strony w tym temacie i moim zdaniem tam powinno się szukać lekarzy danej specjalności np. znanylekarz.pl Załażycielko tematu zastanów się nad składnią zdania w swoim zapytaniu. Oj widzę, że chyba do szkoły było lekko po górkę.
|
|
Polecam lekarzy z przychodni na ul. Wyszynskiego. Szanujmy siebie i innych. Oceniac innych jest najlatwiej.
|
|
Nie polecam dr Załęskiej. Zmuszona sytuacją szybkiego kontaktu z lekarzem zapisałam się na wizytę, mimo że kilka lat temu zrezygnowałam z wizyt u dr. W mojej ocenie nic się nie zmieniło. Naburmuszona mina, zero dialogu, badanie wykonane w kilka sekund, recepta na ponad 100 zł i dowidzenia. Nawet nie dowiedziałam się co mi jest. Nie oceniam jako lekarza ale jako człowieka. Jak w każdej branży, żeby pracować z ludźmi trzeba umieć z nimi rozmawiać.
|
|
Wlacz wyszukiwarke wstukaj google i czytajcie a nie w kolko ten sam temat...! Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
ciuchcia -mam podobne odczucia. Świat cyrk, ludzie komedianty!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |