Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezpieczna plaża w Łomży |
czy mogę bezpiecznie wypoczywać nad naszą Narwią? kaniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezpieczna plaża w Łomży |
ty na pewno nie
|
|
dlaczego kaniak
|
|
bo skoro się pytasz, to widocznie z Tobą jest coś nie tak i trzeba cię pilnować... dorosły, normalny człowiek sam jest w stanie zapewnić sobie bezpieczny wypoczynek nad wodą ... własnym rozsądkiem :-)
|
|
no to ładnie mi po majtach pojechałeś kaniak
|
|
Ja się boję trochę kąpać w rzece, ostatecznie nigdy nie wiadomo, gdzie jest jakiś dołek i czy nurt nie porwie. Jeśli już to wybieram zalewy w okolicy. Jednakże najlepiej jest oczywiście nad morzem. Bałtyk jest piękny i każdemu polecam wyjazd, choć trzeba przyznać, że można nie trafić z pogodą, a i ceny bywają zabójcze. Czasem wiec bardziej się opłaca wyjechać za granicę, na przykład do takiej Turcji. Byłem tam parę lat temu, zatrzymałem się w hotelu http://www.qtravel.pl/inspiracje/hotel-aydinbey-king-s-palace-side-turcja-id366 w Side. Naprawdę polecam.
|
|
Kąpiel w rzece hmm, nie brzmi to zbyt bezpiecznie i wieje trochę latami 80/90. Faktem jest że polskie morze to ciekawszy kierunek wypoczynkowy, pod warunkiem że wybierzemy małą miejscowość, a nie głośny kurort pełen warszawiaków typu Władysławowo. Na marginesie, nieruchomości nad bałtykiem to ostatnio również ciekawy kierunek inwestycyjny.
|
|
Rzeki są chyba najbardziej zdradliwe. Do tego niezbyt czyste… Wybrałabym jezioro lub morze - ładniejsze widoki i zasłużony wypoczynek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |