Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSK Bocian |
dobrze uczą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSK Bocian |
Witam. Ja i mój kolega robiliśmy prawko w OSK BOCIAN i jesteśmy zadowoleni, Mogę polecić w 100%. Ziomek
|
|
Instruktor Daniel jest porządku, Nauka bezstresowa jak ci coś nie wychodzi to tłumaczy spokojnie ( bez krzyku i stresu) Zapisz się a nie pożałujesz Ziomek
|
|
mam kupon do bociana ja dostane godzine jazdy ty 50zl taniej z tym kuponem polecającym :D
|
|
Chcesz siana to do BOCIANA
|
|
Niż demograficzny dopadła BOCIANA słabo się stara i ludzie nie korzystają juz tak z jego usług wolą dzieci poszukać w kapuście.
|
|
No słabo chyba się powodzi skoro nie stać na reklamę i trzeba ratunku na forum szukać.... ehh
|
|
won z reklamą.
|
|
Bardzo dobry ośrodek szkolenia ostatnio nawiązał współpracę z jednym z najlepszych instuktorów w Łomży, widać Pan Daniel wie co robi :)
|
|
Bocian antyreklamę sobie robisz, nie ośmieszaj się to jest żenujące, lepiej zorganizuj kurs za 500 zł
|
|
Ekonomia jest bezwzględna. Jeśli się to przedsięwzięcie nie opłaca zwiń interes albo weź się chopie do roboty uczciwie. Taka reklama to gêne .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |