Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z ekologiczną żywnością |
Jest taki w Łomży? Chodzi mi głównie o w miarę zdrowe warzywa do zupek dla małego dziecka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z ekologiczną żywnością |
http://www.organicznysklepik.pl/category/swieze-owoce-i--warzywa/strona Tutaj zamawiam, za 120 zł jest przesyłka gratis jabłka trzeba trzymać w chłodnym miejscu, ja trzymam w lodówce, bo nie sa pryskane i się szybko psują około 1,5 tyg. po leżeniu w cieple, nie są drogie. Zamwiam też buraki, cebulę, ziemniaki, seler. Włomży nie ma takiego punktu, chyba, że się mylę to z chęcią też poproszę namiar.
|
|
Re: sklep z ekologiczną żywnością |
Od momentu jak dostałem wyciskarkę do soków Muke to cały czas przygotowuje sobie świeże soki z owoców iwarzyw, które mają mnóstwo witamin i dostarczają wielu substancji odżywczych! Naprawde świetna sprawa. Wcześniej się tym nie interesowałam, ale soki z takich wyciskarek są znacznie zdrowsze i tańsze niż te kupne a nawet te z sokowirówek, bo wyciskane owoce nie tracą wartości odżywczych i nie ulegają utlenianiu. Zdecydowanie warto zapłacić za taką przyjemność.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |