piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jojo o Łomży i jego mieszkańcach.

Autor: jojo1403 (---.biaman.pl) Data: 06-06-15 14:55

\"własnie wystawiłem nos w łomży bo tu niestety muszę mieszkać w tej wsi i widzę że tu sami debile cywilizacji żadnejsam kosciół i Pis niestety same dno i wodorosty tu mieszkają iestety\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jojo o Łomży i jego mieszkańcach.

A ty pajacu to ze stolicy pochodzisz.

boos

jojo- to jest człowiek chory

Borys-50

Zawsze najwięcej umiecie powiedzieć na czyjś temat.I nie żebym za kimś obstawała.

mocniej słomę do buta wepchnij i wyczyść zelówy bo cuchną

no nie powiedziałem co ja myślę ? i wszystko w tym temacie a że ty robisz taki rozgłos świadczy o tobie i nie chcij żebym ja ci opini wystawił wolny kraj wolność słowa tu panuje także .....cicho być pozdrawiam

a swoją jeszcze drogą ilu na tym forum więcej i lepiej łomżę i ludzi obraża?uwiesz mi są lepsi ode mnie

ja tylko powiedziałem kto tu mieszka ...anie tylko ja muwię słychać to na każdym kroku na forum tylko poszukaj jak inni muwia i myślą o tym mieśćie ja to tzw.płotka inni mają lepsze zdanie oni to dopiero tę twoja łomżę obrażają także proszę zejść ze mnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org