piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie kupić koszulki dla organizatorów imprezy?

Jestem w grupie organizującej festiwal teatralny. Mam kupić koszulki dla organizatorów. Może ktos z was wie, gdzie dostanę w miarę tanie i dobrej jakości? Muszą być z nadrukowaną nazwą imprezy i imieniem konkretnej osoby.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie kupić koszulki dla organizatorów imprezy?

Jaka byłaby to ilość koszulek?

Może w \"Logo\" przy rondzie Hanki Bielickiej? Nie wiem, czy są tam takie rzeczy, ale wiem, że robią jakieś nadruki.

Proszę o kontakt wykonuję takie rzeczy 509-490-052

logo tk lub robson

Mhm, taa jasne, gdzie ta kasja nie była i czego nie robiła... Żenada!

To takie rzeczy robią na przykład w hurtowni odzieży reklamowej. Tu masz adres ich strony: http://www.reflect.pl/
O ile oczywiście nadal cię interesuje odpowiedź na to pytanie, bo coś przestałaś się udzielać.
W każdym razie tam możesz załatwić takie sprawy i to dość szybko, a do tego niezbyt drogo. Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz do mnie na privie, to ci więcej imformacji udzielę.

Donatpe: bywam od wielu lat na targach reklamy remadays w Warszawie. Nigdy Was tam nie widziałem. Dlaczego? Kasja to totalna porażka odnośnie pozycjonowania. Głąbie, kto mógł cię wybrać do profesjonalnej grupy organizacyjnej, kiedy ty nic nie umiesz i pytasz na łomżyńskim forum o takie rzeczy (oczywiście wiem, że w niej nie jesteś). Założę się, że wykształcenie podstawowe + ewentualnie gimnazjum (wnioskuję o profesjonaliźmie w podejściu do tematu pozycjonowania). Donatpe, wracając do mojego pytania...... dlaczego wybrałeś to forum? Czyżby drzemała w nas, łomżyniakach taka potencja ?!?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Witam
Jesli temat jest nadal aktualny to moge polecic stronke tylkomalowane.pl W zasadzie tam nie drukuje tylko recznie nanosza temat na koszulki, ale przypuszczam ze trwalosc bedzie lepsza. Wystarczy przeslac Im dowolny projekt, wybrac kolory i rozmiary koszulek i zlozyc zamowiene:) Pozdrawiam

pm

Trwałość malowanych będzie lepsza? Ja robiłam kiedyś takie koszulki malowane, malowało się farbą akrylową i zaprasowywało przez inny materiał. Faktycznie trwałe były, ale trzeba było się nagimnastykować strasznie :) oczywiście jeśli firma to pewnie wprawę mają, ale ja sama wolę takie z nadrukami, są taniutkie a posyła się zdjęcie dowolnej grafiki i można mieć wszystko co się chce. Sprawdź sobie na http://www.extrema.com.pl/o,12,80,koszulki-biale-.html Są wykonane z bawełny, można zamówić w dowolym kolorze, krój unisex lub damski.

Nigdy nie pozwól by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry! :)

Zwykle drukarnie już takie koszulki mają w swojej ofercie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org