Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brzydota w mieście |
Z tego co widuje to miejsca publiczne w Łomży są zadbane, a ja szukam właśnie brzydkich, nieatrakcyjnych parków, skwerów gdzie brakuje sprzętu (ławki, oświetlenie itp) lub w złym stanie technicznym.:) Gdzie takie znajdę?;) --> studentka bardzo ładnie prosi o odpowiedzi ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brzydota w mieście |
nie ma takich.Są miejsca, gdzie brak ławek ---------------------------------------------
|
|
park Reymonta, brak ławek na ciągu BP - Zawady ---------------------------------------------
|
|
Kazdy park stanie sie brzydkim jesli na lawce spocznie Transponder. Gdzie jestes psia pyto?
|
|
Widzieliscie ostatnio sledziowo? nie ma to jak miasto wojewódzkie -.- tam sie pieknie buduja, super parki, galerie, bardzo piekne scenerie, nowe drogi, nowe budynki itp itd. a u nas... kazdy widzi- .-
|
|
Wychodzi na to, że władze dbają o miasto... ;)
|
|
ByleJaki od 3 lat mieszkam w Łodzi... Łomża to inny świat jeśli chodzi o miejsca publiczne.
|
|
Zapuszczonych dziedzińców kamieniczek z trzepakiem, zapyziałą ławką, wywieszonymi kalesonami na sznurku i sprayem na brudnym murze, kilka by się znalazło, ale parki i skwerki aż takich problemów nie mają. Łomża za biedna na Disney Park, za bogata na Nivea Placyk. oba ma
|
|
Jeszcze w minioną niedzielę dziwił mnie klomb w parku Jakuba Wagi - ciągle szary i pusty o tej porze roku, ale teraz dotarła do mnie wiadomość, że uczniowie Wety właśnie się nim zajęli :-)
|
|
Dziękuje za odpowiedzi ;)
|
|
Ja ostatnio reklamowałem swoją firmę na telebimie. Myślę, że takie formy przekazu są bardzo dobre, bo pozwalają na zaprezentowanie siebie w dobrym świetle, a poza tym to też swoista ozdoba miasta. trzeba tylko postawić na sprzety dobrej jakości. Polecam firmę http://www.flexvision.pl/
|
|
telebimo nikt nie oglada, sa w l-zy za wysoko ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |