Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mazury - gdzie na urlop we dwoje? |
Witam, szukam spokojnego miejsca, blisko jeziora, na kilkudniowy urlop we dwoje. Co polecacie i gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mazury - gdzie na urlop we dwoje? |
wiartel kolo pisza lux Patrz na swój talerz bo Ci go zabiorą!
|
|
Polecam Kwik u p.Danielewicza. Do jeziora 50 m
|
|
Polecam Mikołajki. Piękne miasto!
|
|
Jezioro rajgrodzkie
|
|
Prosiłabym o konkretne namiary :)
|
|
KAMA: proszę http://noclegi.pl/jurek85 Polecam bardzo! Rodzinka bardzo sympatyczna. Nic dodać nic ująć.
|
|
A może ktoś poleci jakiś klimatyczny pensjonat z wyżywieniem?
|
|
interesuje Cię nocleg w mieście czy na wsi? usmiechniety15, Rajgród to nie Mazury
|
|
Na wsi lub w małej miejscowości skąd byłoby blisko żeby coś ciekawego zobaczyć. ...........................................
|
|
jeziorko, ścieżki rowerowe, sprzęt wodny, sanitariaty www.facebook.pl/biwakodsosnami
|
|
Ruciane-nida
|
|
Komuś szykuje się jakiś wyjazd nad jezioro na długi weekend?
|
|
Tak ,mi się szykuje.Ale nie powiem gdzie,bo oczy Ci na wierzch wyjdą....! A z wywalonymi ciężko funkcjonować no i do tego nie wygląda atrakcyjnie.
|
|
Jak to się pakujesz skoro piszesz?dwie rzeczy jednocześnie robisz?wow!
|
|
www.mazurska-arkadia.pl to bardzo fajne miejsce zarówno na wypad we dwoje jak i rodzinne :) Jak lubicie kajaki etc to już w ogóle się wam spodoba, mozna na prawdę wypoczac w tej okolicy
|
|
Jak we dwoje to najlepiej wynająć tez jakąś łodkę i romantycznie spędzić czas na jeziorze :) Polecam wam Jezioro Ryńskie i czarter w Korsarzu. Fajne jachty, dobre ceny i przemiła obsługa :) łap linka do stronki http://www.korsarz.mazury.info.pl/ :)
|
|
Może do Paryża? Oprócz wieży Eiffela i Luwru jest jeszcze wiele do zobaczenia ;) Sporo nieodkrytych miejsc znalazłam tutaj [ur;]http://serwispodrozniczy.pl/ :) Można powiedzieć, że odkryłam Paryż na nowo :)
|
|
Może Ryn? Bardzo urokliwa miejscowość. Chociaż też myślę, że warto się na Mazury wybrać, żeby wypłynąć jachtem. Albo jakąś łodką. :)
|
|
Na wyjazd we dwoje polecam Kazimierz DOlny. Piękne, urocze miasto, z mężem oboje je uwielbiamy :)
|
|
Pisz;) a jak nie Pisz to nie pisz
|
|
Ogólnie jeśli chodzi o wybór miejsc noclegowych na Mazurach to nie brakuje ciekawych propozycji. W Starych Jabłonkach jest Aktywna Agroturystyka - www.starejablonki.pl. Na urlop z rodziną może być to dobry kierunek i szansa na atrakcyjne wakacje filmik katamran
|
|
Zgadzam się, ja chyba jednak postawie na Mikołajki, biorę pod uwagę wynajem samochodu na weekend i wyjazd na Mazury we dwoje. Byłam tam kiedyś na jakiejś integracji i nawet mi się spodobało ale było za krótko i niewiele udało się zobaczyć. Teraz jest dobra okazja żeby nadrobić zaległości
|
|
Nie tylko dzieci ale i dorośli będą mieli co robić w https://mazuryjezioro.pl/. Osobista plaża, sprzęt wodny do dyspozycji, w pełni wyposażone i na wysokim standardzie. Najlepiej wejść sobie na stronę, poczytać specyfikację każdego i dopiero decydować, bo jest w czym ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |