Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wódka weselna |
Witam wszystkich forumowiczów, Może orientujecie się w jakim okresie w czasie roku ceny wódki spadają? Jakie sklepy polecacie, w Łomży i nie tylko gdzie można po przystępnej cenie kupić większą ilość alkoholu? Dziękuję za czas poświęcony na odpowiedź ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wódka weselna |
eden zambrów przystępne ceny możliwość zwrotu upusty na ilości MM
|
|
Inwestycja na wysoki procent, do tego często się zwraca ;)
|
|
Szukałem niemalże wszędzie, Białystok, Ostrołęka, sieciówki, hipermarkety i ... Najtaniej, naprawdę najtaniej wyszło w łomżyńskiej hurtowni Alkohole Świata na Nowogrodzkiej, a kupowałem miesiąc temu, rozglądałem się dużo wcześniej i naprawdę cena, jaką mi zaproponowali jest ok. 6zł niższa niż to co w sklepach, przy dużej ilości na wesele różnica spora.
|
|
na mecie najtaniej dostaniesz.
|
|
Masakra ...
|
|
Nawet jeśli kupisz w innym mieście taniej to wydasz na paliwo i wyjdzie Ci drożej. Przecież wódka jest najtańszym zakupem na wesele.
|
|
W hurtowniach to tylko na koncesje. W marketach na promocjach szukajmy i znajdziemy:)
|
|
Słyszałem, że można kupić na łomżyńskim rynku. Plastikowy karnister o pojemności 20 litrów kosztuje 200 zł. Wódę trzeba tylko przecedzić przez chlebek aby fioletowy kolor i odór straciła. A potem rozlać do butelek z napisem wódka weselna. Droższa o parę złotych jest wersja czysta. Odpada wtedy zakup chleba. Czego to ludzie nie wymyślą. Ja osobiście bym jej nie pił, parze nowożeńców też odradzam. Kupcie tam, gdzie najtaniej, czyli w Alkoholach Świata na Nowogrodzkiej. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A jaka jest według was najlepiej prezentująca się wódka na stole weselnym? nnnee
|
|
Najlepiej wygląda i smakuje Smirnoff. To jest droga wódka, zawsze można kupić ją na pierwszy rzut i inną, tańszą, która trafi na stoły jak już wszyscy będą... zmęczeni :). :)
|
|
Do tych co nie znają tematu. Dwa razy kupowałem na wesela. W hurtowni w Ostrołęce 5 zł. jest tańszy krupnik 0,700 niż w naszych łomżyńskich sklepach. Przy zakupie 80 - 100 butelek zarobiłem na kwiaty do strojenia kościoła.
|
|
W stokrotce jest tanio zamawiac w wiekszych ilosciach
|
|
Ale nie chodzi mi o najtańszą tylko o najładniejszą nnnee
|
|
Ja chcesz najładniejszą to zamów sobie \"wódkę weselną\"
|
|
U nas np. dużo poszło pieprzówki - Pepper Vodka. Kupiliśmy bo wiedzieliśmy, że część osób lubi po prostu do ciężkostrawnego jedzenia napić się alkoholu, który uspokoi żołądek. I o dziwo ludziom to podchodziło, swoja drogą jest to na tyle delikatny w smaku alkohol, że i kobietom podpasował.
|
|
w makro jest wybor i jest pewność, że nie trafi się na podróby
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |