Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zegarki |
Hej, Posiadam kilka zegarków marki Tommy Hilfiger i jeden marki Fossil. Zegarki przywiezione z Niemiec 2 tygodnie temu. Oryginalne, nowe, zapakowane w fabryczne pudełka i posiadające dokumentację producenta. Gdzie w Łomży mógłbym je sprzedać? Jakiś sklep bądź zegarmistrz? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zegarki |
Damskie czy męskie? Jakie ceny?
|
|
Wszystkie męskie. Cena do dogadania
|
|
P.S - Nie wiem czy to ważne, ale dodam, że kraj pochodzenia zegarków to USA. Zakupione w Niemczech.
|
|
Trudno bedzie ci je sprzedac. Tego jest duza podaz a popyt na tego typu werki slaby.
|
|
Tak, podaż jest. W galerii w SWISSie takie modele stoją po ok. 1000zł. Po co więc przepłacać?
|
|
...nie kupuje sie zegarkow producentow ubran to chyba proste....
|
|
Nie mam niestety czasu aby wchodzić tutaj często. Jakby ktoś był zainteresowany albo miał kontakt do jakiegoś kupca to proszę o odzew na e-mail : silownia5@wp.pl pozdrawiam wszystkich
|
|
Wystaw na allegro, bo raczej żaden zegarmistrz nie kupi tego. Z tą oryginalnością to bym nie był taki pewien. 2 lata temu miałem styczność z gościem co zapewniał o oryginalności zegarka a u zegarmistrza kopara mu opadła jak zegarek się okazał podróbką.
|
|
Można przed zakupem udać się do zegarmistrza i sprawdzić
|
|
Jaki model zegarka FOSSIL, możesz przesłać zdjęcia?
|
|
Podałem maila. Odezwij się
|
|
może kradzione skoro nie podaje modeli ?
|
|
Sprawę trzeba zgłosić na policję przecież widać że to przekręt. Nie dajcie się nabrać.
|
|
Wstawić na allegro, ale jak posiadasz działalność gospodarczą, chyba że sprzedaż 2, 3 sztuki.
|
|
moze wystawic na alegro 2-3 sztuki na siebie i na rodzinke . bez dzialalnosci pojdzie
|
|
Sprzedane :) Dzięki wszystkim zainteresowanym za pomoc.
|
|
JA kupiłam swojemu mężowi Lorusa w http://www.zegarki.biz.pl/ jest bardzo zadowolony
|
|
Ktoś kupił zegarki bez gwarancji i nie wiadomego pochodzenia. Pozdrawiam kupujących.
|
|
zegarki moga byc oryginalne, ale ich jakosc jest po prostu gowniana, srodek jak od perfecta za 15 zl, a zewnetrzna czesc z logo...i tyle w temacie. to ze ok 1000 zl na allegro ktos chce to nie znaczy, ze maja taka wartosc.
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |