piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dekoloryzacja włosów

Poleci mi ktoś salon fryzjerski, który zrobi dobrze dekoloryzacje włosów??? Mam ciemne włosy i potrzebuje fryzjera/ki , który zna się za rzeczy i nie spartoli mi włosów...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dekoloryzacja włosów

Ja robilam u p. ANI Blusiewicz.nr w necie.mam suche krecone wlosy i po zabiegu sa super. Nie zniszczone.

Re: dekoloryzacja włosów

Dekoloryzację możesz zrobić sobie sama w domu, ale będzie to wymagało czasu. Nie wiem jaki masz kolor włosów, ale z tego co mówiła moja znajoma, najtrudniej jest ściągnąć farbę z Palette. Częste mycie szamponem przeciwłupieżowym powoli ściągnie CI farbe, no chyba, że zależy Ci na czasie, to trzeba zrobić specjalną mieszankę z rozjaśniacza, szamponu takiego bez bajerów np. z Biedronki i odrobiny wody. Myjesz tym włosy i zostawiasz pianę na nich na ok15- 30 minut.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org