Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz rodzinny dla noworodków |
Witajcie, mam pytanie jaki jest w Łomży najlepszy lekarz rodzinny/poradnia dla noworodków? Do kogo zapisałyście swoje Maluchy młode mamusie? Dziękuję za każda odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz rodzinny dla noworodków |
Ja zapisałam Synka do dr.Pisowodzkiej i... rozczarowałam się. Polecona przez znajomych Pani Doktor nigdy nie ma czasu, przy szczepieniach zawsze się bardzo spieszy. Poza tym, brak podejścia do dziecka, Synek płacze już na sam jej widok (ma teraz 8 miesięcy). Ale to tylko moja opinia, jak to z opiniami mam bywa: bardzo subiektywna
|
|
Moje dzieci też są zapisane do dr Pisowodzkiej. Mam trochę inne wrażenia - jest przyjazna do dzieci, delikatnie bada, poświęca na badanie dość sporo czasu. Sprawnie rozpoznaje choroby wieku dziecięcego. Natomiast to fakt - dostać się do niej bardzo trudno. Ma wielu pacjentów i na każdego poświęca więcej niż standardowe 10 minut (co tyle umawiane są wizyty), przez co tworzą się spore kolejki i opóźnienia. Pod tym względem jest nieciekawie, ale ogólnie jestem zadowolona z jej \"usług\" ;) Natomiast bardzo nie polecam dr Nizik - kilka razy byłam z dziećmi u niej (w ramach zastępstwa za dr Pisowodzką) i masakra! Jest bardzo niemiła, odpychająca, musztruje dzieci. Nie da rodzicowi nic powiedzieć, bo ona wszystko wie najlepiej. Sprawia wrażenie, że robi łaskę odpowiadając na pytanie. Nie wypowiadam się o jej kompetencjach, ale jej sposób bycia to porażka, zwłaszcza do dzieci.
|
|
Ja z moim synem chodze do Danmedu.. do dr Danielskiego. Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |