Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radca Prawny |
Potrzebuję namiaru na Radce Prawnego który nie zdziera kasy i przykłada się do tego co robi, ze znajomością Prawa Cywilnego. Zakres obowiązków, porada oraz udział w rozprawie Sąd Cywilny sprawa za 3 tygodnie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radca Prawny |
Powodzenia...
|
|
Pan Fabiański który prowadzi program w telewizji Narew
|
|
A jak wygląda sprawa z panią Grażyną z Sadowej. Miał ktoś okazje korzystać z pomocy pani.
|
|
Na Pani Wasiluk można zawsze polegać :)kilka dni temu korzystałam-nie po raz pierwszy :) Tutaj link z danymi: http://www.oirp.bialystok.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=622:kancelaria-prawnicza-barbara-wasiluk&catid=27:kancelarie&Itemid=84 Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
*specu* ja nie polecam tej pani - napisała pozew mojej znajomej i krzyknęła 3 stówy, a ta nie wiele myśląc tyle dała..
|
|
Dobry pozew na kilka stron tyle kosztuje i myślę że taniej w Łomży nie znajdzie.
|
|
Miała identycznie sama to napisać a ta napisała z nią i tyle wzięła. Tymbardziej że sytuacja tej znajomej była tragiczna - dostała zapomogę z mopsu i musiała ją oddać.
|
|
W Łomży nie ma zbyt wielu dobrych radców prawnych i wybitnych specjalistów.Niby sie znają na wszystkim ale jak cos bardziej skomplikowane to juz problem.Polecam poszukać w innym mieście.
|
|
Polecam panią Grażynę Ramotowska konkretna kobieta zna się na rzeczy ---------------------------------------------------------
|
|
Witam Jeżeli już jest mowa o pisaniu nakazów, sprzeciwów itp. to ceny raczej są podobne u wszystkich znachorów, ja za napisanie sprzeciwu(dosłownie kilka zdań) przez pana Andrzeja F. zapłaciłem również 3 stówki.
|
|
W sądzie są gotowe formularze pozwu łatwe do wypełnienia i nie trzeba radcy. Jeśli nie potrafisz wypełnić to pomogą Ci w informacji
|
|
Do autora (-ki) postu.... Czy ma Pani (-an) kontakt telefoniczny do Pani WASILUK ? Z góry serdecznie dziękuję Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Jeżeli szukacie usług profesjonalnego radcy prawnego, to polecam Wam sprawdzić usługi kancelarii prawnej, która świadczy usługi m.in. w zakresie obsługa prawna warszawa . Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, aby osiągnąć jak najlepsze rezultaty.
|
|
Dobry Radca Prawny na pewno się przyda w każdym biznesie. Tak ja to widzę. To jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu!!! __________________________________- wegait.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |