Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy A2 |
Gdzie w łomży jest najtańszy kurs na kat. A2? Czy znacie jakiś osk gdzie są rabaty na pakiet B+A2? Na razie znalazłem tylko poniższe ośrodki oferujące kurs A2 osk kaminski cena 1200 osk borawski cena ??? osk bocian cena: \"szczegóły w biurze\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy A2 |
Zapraszam OSK CHARCZUK dzwon: Rafał 502114305 dogadamy się! atrakcyjna cena!!!!!!
|
|
OSK Borawski, polecam, zadzwoń i na pewno się dogadasz.
|
|
odświeżam dla przyszłych kandydatów w osk borawski były takie ceny: A2 - 1000 B - 850 Podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałem się że przy zapisie na obydwie kategorie jednocześnie dostanę rabat - A2 - 900, B - 800, czyli obniżka 150zł z już niskich cen. osk kaminski A2 - 1200 (ale info z przed 4 miesięcy, teraz może być cena niższa!) B - 850 Przez maila dowiedziałem się ze przy zapisie na obydwie kategorie jednoczesnie dostanę takie ceny : A2 - 1000 B - 850 Jak widać wychodzi że osk borawski miał być tańszy o 150zł, jednak wybrałem nieco droższy wariant, do Kamińskiego mam bliżej. A osk charczuk nie prowadzi kursów na kat. A2, tylko na A.
|
|
Czyli za B można zapłacić 800zł super:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |