Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Promocyjne lokale w PPŁ |
W PPŁ można będzie wynająć lokal. Niech ja policzę... 24zł za metr + 12zł opłat eksploatacyjnych za metr, czyli: 36zł za metr Czyli jakbym chciał wynająć 50m2 to zapłacę: 50 x 36zł = 1800zł + VAT Razem:2214zł Do tego: opłaty licznikowe za prąd i telefon To w promocji, bo normalnie 30zł, wtedy wyjdzie 2583zł Poprawcie mnie jeśli się mylę. Zegar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Promocyjne lokale w PPŁ |
W takiej cenie to życzę powodzenia w wynajmowaniu.... :)
|
|
Nie mylisz się.Promocjodawcy i pomyslodawcy życzę powodzenia.Jebnijcie się w łeb.
|
|
Taniej będzie wynająć lokal na Długiej. Jeszcze niedawno było tam do wyboru do koloru :) Zastanawiam czy umeblowanie i sprzęt w pokojach to atut, czy zbędny wydatek?
|
|
Średnia cena lokalu biurowego wraz z mediami to 20zł plus VAT przy takiej promocji jedna wielka klapa miasto do tego Parku będzie w skali roku dopłacać miliony zł jak do MOSiR i znowu trzeba będzie brać kredyty na utrzymanie miasta :(
|
|
ilość nowych miejsc pracy - 20 + parę sekretarek koszt - 18 mln mina prezydenta - bezcenna teraz będą się pół roku wprowadzać:) ---------------------------------------------
|
|
Taką \"promocję\" na wynajem biur to w Domaxie na Piłsudskiego mają na stałe ;) a nawet taniej wychodzi :D Albo nie zrobili rozeznania rynku wcześniej albo liczą na naiwność młodych przedsiębiorców... żal w obu przypadkach, bo potencjał jest.
|
|
Promocja promocja i tak dość drogie grzybek
|
|
A ja sadzilem ze w promocji to zebys tylko podatki placil i zus .
|
|
Na stronie jednak widnieje 15 zł za metr ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |