Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca lomża |
do pana biznesmena który dał ogłoszenie .Zatrudnię malarza szpachlarza,jeśli nie spełnisz moich oczekiwań powrót na koszt własny. Nie znasz prawa pracy a chcesz zatrudniać pracowników. Kłania się inspekcja pracy i wracaj do mamy na wieś. zenek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca lomża |
Może się okazać, że nikt nie sprosta jego wymaganiom. Takich cwaniaków omijajcie szerokim łukiem. Niech sam sobie szpachluje.
|
|
dzieki za wpis teraz wiem że nie jestem sam na zielonej wyspie.Pozdrawiam . zenek
|
|
wpiszcie w google numer tego Pana ...mi wyskakuje adres ;) Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
Ja pierdziele... Ale wymagania
|
|
Obić mordę takiemu biznesmenowi.
|
|
Makabra ...
|
|
(Jeśli są chęci/ chętni) Warto wziąć przykład z innych miejscowości. http://polska.newsweek.pl/czarne-listy-pracodawcow-z-najwiekszych-polskich-miast,artykuly,355657,1.html
|
|
na ktorym portalu to ogloszenie? prosze o link
|
|
wystarczy skopiowac numer i wrzucic do bazy firm z lomzy i pieknie wyskakuje adresik hehe, wiecej takich ogloszen , zeby PiP miala troche zajęcia
|
|
Zatrudnię szpachlarza-malarza z doświadczeniem - praca w delegacji. Jeśli okaże się że nie sprostasz moim oczekiwaniom - powrót na koszt własny. telefon: 694569553 e-mail: marwro536712@wp.pl ogłoszenie dodane 2015-02-22
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |