Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pks łomża |
Czy ktoś jest w stanie roszczytać rozkład jazdy na dworcu autobusowym?To świadczy chyba o głównodowodzącym pks łomża.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pks łomża |
Głównodowodzący teraz trzma się stołka kurczowo bo jak go usuną to będzie musiał wrócić do kupisk skąd pochodzi do obory,nie interesują go takie bzdety o których ty piszesz jarosław.. no ale że i marszałek Baszko z psl i ten nowy Pan i Władca pks łomża też z tej samej partii to pewnie jeden za drugim będzie ciągnął.. ot i sprawiedliwość
|
|
ja wiem kto za to odpowiada, ale Ci nie powiem. nie lubisz konfidentów i jeszcze po ryju mnie na trzaskasz...
|
|
Wiesz psl. to taka qrwa- pluskwa bez zasad i charakteru ale bez niej nie będzie koalicji i rządu. Trzeba zmienić ordynację wyborczą/wy---lić metodę Donta/ale to nie nie jest po myśli tym arcyzłodziejom przy korycie.
|
|
Marszałek Baszko jest z psl więc czy podejmie sprawiedliwą decyzję i dobrą dla 170-osobowej załogi zwalniając ze stanowiska swojego człowieka również z psl? Pewnie nie. Żeby kto inny był marszałkiem decyzja byłaby jednomyślna czyli wiadomo jaka.. Dobrze mieć wszedzie swoich ludzi. Współczuję załodze pks , bo nawet na nagraniach widać że Pan Prezes jest krnąbrny, idzie w zaparte i jest gotowy na wszystko byleby nie dać się wyrzucić z dobrzepłatnego stanowiska. Czy interesuje go los firmy i pracowników? Jak widać : nie.
|
|
A od kiedy psl było sprawiedliwe?
|
|
Masakra ...
|
|
Hrabia z Kupisk został powołany do ratowania łomżyńskiego pks-u ,dobre. Tylko szcześciolatek w to uwierzy. Może
|
|
Pewnie lepszy bylby hrabia zza kierownicy - bo do tego dazysz - naprzygladalem sie ja wam tyle lat jezdzac z wami-obrazac ? tylko to potraficie? do roboty sie wezcie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |