Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skad maja czas? |
Czy oni nie maja pracy ze tak łaza po tej drodze? Co za prostactwo dawno juz nie widzialem tylu twarzowcow hehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skad maja czas? |
Zima....
|
|
To niech poszukaja dodatkowej pracy jak wielu ludzi ja tez dorabiam i jest ok. Cała zime lezec hm piekne zycie.
|
|
No a potem płaczą ze nawet na wakacje nie mają czasu.... od wiosny do jesieni w polu a zimą na strajki żeby kolejny rok był lepszy
|
|
Dobry rolnik nie ma czasu cały rok. Przecież to głównie producenci mleka a krowy zimą nie chodzą spać jak niedźwiedzie. Paradoksalnie zimą jest przy nich więcej roboty niż w czasie gdzie mogą się swobodnie wypasać. Ci z blokad to zwykłe zmanipulowane nieroby. Tyle w temacie.
|
|
Jeszcze trochę wytrzymajcie, niedługo gnój zaczną wozić na pola, to i drogi odblokują.
|
|
RAJDOWIEC a jaką Ty masz pracę skoro masz czas na forum obrażać ludzi?
|
|
Jest RAJDOWCEM.
|
|
No chyba, że ta ksywa nie jest przypadkowa i lubisz przycisnąć pedał gazu w aucie... A tu rolnicy drogę Ci zablokowali ;)
|
|
Tłumaczyc sie nie lubie ale wyjasnie. Obrazam ludzi ktorzy dla wlasnego dobra utrudniaja zycie innym. Po trupach do celu. Ja jak mam problem to staram sie rozwiazac go sam ewentualnie z pomoca rodziny ale nie mieszam w to calej Łomzy czy Podlasia . U mnie kret kopal cale lato i jak kosze trawe musze omijac kopce. Brzydko to wyglada i ponosze straty. Mimo to p. Sawickiego nie sadzam na krecie jak rolnicy na dziku.
|
|
RAJDOWIEC IDŹ ŁAP KRETA A NIE LUDZI OCZERNIASZ!!!! TO NA WIOSNĘ KOPCÓW NIE BĘDZIESZ OMIJAŁ!!!!
|
|
Sikora bylem juz dzis ale on nie taki glupi. Malo tego jak sie odwracam slysze dziwny smiech . Mam wrazenie ze sie ze mnie nabija.Widzisz ja kreta ganiam a rolnicy dziwkow nie.
|
|
Masakra ...
|
|
Jak zobaczycie słomę porozrzucaną na przejściu dla pieszych znaczy to że albo szedł po nim rolnik i sypało mu się z butów albo była na nim blokada.
|
|
kwinto7 widzę, że jesteś znawcą rolnictwa, a przynajmniej za takiego się uważasz, więc zaskoczę Cię, że \"producenci mleka\" nie wypasają swoich krów, no chyba, że producentem nazywasz dziadka z babką z 3 krowami ;)
|
|
do tyry mieszczuchy pracowac na swoich oprawcow :D
|
|
Coraz bardziej wkurza mnie władza, która nie może sobie poradzić z \"panami obornikami\". Co za problem rozgonić tę hołotę?
|
|
Przecież sami tego chcieli nikt za nich nie głosował. Komuna niedobra, kapitalizm niedobry unia miała żywić, a tu nic. a jak im dawno o tym Korwin mówił to sobie śmiechy urządzali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |