Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
park przemysłowy Łomża |
Wybudowano już ten piękny inkubator przedsiębiorczości za 18 mln., a ja się pytam, co z tego? Kiedy powstaną nowe miejsca pracy na umowę zlecenie oraz jakie tam będą firmy? Ludzie chcą pracować za najniższą, a tu zero informacji :) ---------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: park przemysłowy Łomża |
Masz jakieś propozycje czy tylko ja większość, wyciągnięta rączka i \"pomóż daj na zupkę ....\"
|
|
bo większość nie stać na swoją działalność. Rynek jest przesycony. ---------------------------------------------
|
|
To stań z rolnikami .... Najłatwiej jest biadolić. Od dawna wiadomo że inkubator jest gównianą inwestycją to po co podnosić ten temat po raz 100-tny. Irytują mnie takie typy jak Ty - nic nie ma, pracy nie ma, rynek przesycony, bieda z nędzą. Ja nie narzekam - nie mam firmy, pracuję i mam się tu dobrze podobnie jak ludzie w których kręgu się obracam. Tobie jak się nie podoba to szukaj w innych miastach - ja tak kiedyś zrobiłem. Nie siedziałem na ***** i nie drążyłem. Od stękania lepiej Ci nie będzie.
|
|
kwinto7 to dobrze, zarabiaj te kokosy, chodź do swojej ulubionej pracy i się nie udzielaj, jak na temat parku masz zerowe wiadomości. Krzyczą o tym parku już kawał czasu, postawili biurowiec, teraz pół roku będą go urządzać, tylko ciekawe, a warsztaty i przyszłe budynki logistyczne wpadają w co raz większą ruinę. ---------------------------------------------
|
|
\"co to są przyszłe budynki logistyczne\" ? :D
|
|
To takie warsztaty.
|
|
powierzchnia magazynowa inaczej :) ---------------------------------------------
|
|
kolejne miliony z miejskiej kasy (czyt: z naszych kieszeni)
|
|
To już dokupili te udziały?
|
|
A wystarczyło w tamtym miejscu postawić pizzerię. Albo kebabownię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |