Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Romantyczny spacer |
W Łomży raczej nie ma takich miejsc,ale może ktoś z was zna jakies ciekawe miejsca do których możnabyłoby się wybrać we dwójke gdzieś niedaleko Łomży? albo i w samej Łomży,chociaż wątpię,żeby takowe były w naszym mieście... A jaka knajpka waszym zdaniem jest najlepsza w Łomży? Z góry serdecznie dziękuje za poważne odpowiedzi;] ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Romantyczny spacer |
lasek jednaczewski i okolice, napawde dobre miejsce
|
|
Szczerze to nie wiem, a lasek jednaczewski tak średnio A najlepsza knajpa wg mnie to Yama:)
|
|
polecam spacer na "Królową Bonę"
|
|
ja tez polecam bone :)
|
|
Moje typy: 1. Czwarta rano brzegiem rzeki (ukojenie); 2. Północ - jednaczewiak (ekscytacje); 3. godz. 15 - z pracy do knajpy (euforia); 4. wieczór - Statoil i McDonalds (mocne wrażenia); Dla chętnych wizyta w urzędzie skarbowym lub u komornika (survival). Najlepszy lokal w Łomży to Baranowski w Piątnicy lub bar Krzyś w Starej Łomży. Są tez zwolennicy baru "Pod Kufelkiem". Ja natomiast lubię murek pod Polonezem.
|
|
Lasy za Podgórzem, korona fortów, lasek w Kisielnicy, łąki nad Narwią, park na Wojska Polskiego... Denna ta nasza romantyka :P
|
|
do nowogrodu, 13 km z łomzy, spacerkiem
|
|
vonReuffen zgadzam się z Tobą w 100% ale myślałem,że może jednak jest miejsce,gdzie warto wybrać się z ukochaną osobą.... ____ ^_^
|
|
"denne" jest takie myślenie.... a widok z wzgórz Królowej Bony jest moim zdaniem unikatowy na świecie.... atikoo
|
|
w zaleznosci od tego o jakiej porze dnia chcesz sie wybrac na romatyczny spacer mozesz wybrac rozne miejsca: - swit (wschod slonca i toz po) - wzgorze krolowej bony; - przedpoludnie i poludnie - spacer grobla jednaczewska i laskiem (polecam prwym skarajem lasu patrzac od lomzy) - popoludnie az do zachodu slonca - spacer nasypem przeciwpowodziowym ( lasek jednaczewski, jednaczewo) - wieczor i noc - szczyt fortu III (piatnica wloscianska) przepiekna panorama zasypiajacej lomzy. polecam ci kazde z tych miejsc bo na spacerze w ktorym kolwiek z tych miejsc / poza swoja kolezanka/dziewczyna/narzeczona/zona/itd bedziesz sie zachwycac niesamowitymi widokami, wrecz unikatowymi. ps. czasem warto zabarc ze soba: - koc;) bo jest tam wiele miesc cichych i intymnych; - aparat fotograficzny; - prowiant (jesli jest to dluzszy spacer - mini wycieczka) bo sklepow po drodze w te miejsca i w najblizszej okolicy praktycznie nie ma;/. zycze przyjemnego spacerowania.
|
|
Łąki między Nowogrodem a Szablakiem. Przyjemne z pożytecznym. Betoniarze wiedzą o co chodzi;)
|
|
Autor: uomrzan (212.33.75.---) Data: 28-07-06 15:27 (...) Dla chętnych wizyta w urzędzie skarbowym lub u komornika (survival). błehehehe rozbawiłeś mnie do łez :D
|
|
znam te łaki miedzy Nwogrodem a Szablakiem, niekoniecznie betonem sie idzie
|
|
Heh, owe "betony" rozmieszczone są punktowo:) A idzie się, faktycznie, po łące:)
|
|
sura nie musisz mi tłumaczyc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |