Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w mechaniaku jest technikum hotelarskie? |
Zastanawiam się nad technikum hotelarskim. Słyszałam, że w mechaniaku jest, ale na ich stronie nie ma nic na ten temat. Wie ktoś może coś na ten temat? Albo gdzie jeszcze jest dobre technikum hotelarskie? Słyszałam, że jest też w budowlance, ale nie ma zbyt dobrych opinii na temat tej szkoły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w mechaniaku jest technikum hotelarskie? |
Juz nie
|
|
technikum jako takie jest ale od dwóch lat nie było naboru - brak chętnych
|
|
Szkolą,ale tylko na pokojówkę.
|
|
O ile wiem, na hotelarstwo nie ma naboru od co najmniej 2 lat. W ekonomiku jest technikum turystyczne, ale też chyba nie mają naboru, ale polecam ci dobry i perspektywiczny kierunek reklamy bo to przyszłość
|
|
O taaak.A potem MARKETING I ZARZĄDZANIE w Jańskim i świat jest u twoich stóp. Wtedy podejmując pracę to ty dyktujesz warunki. Tz.dyktujesz warunki takie czy zasiłek chcesz dostawać przelewem czy żeby przyniósł listonosz.
|
|
to chyba relacja z twojej teraźniejszości, widać że jeździłeś na teczce i nie nosiłeś w niej książeczek:):) żal miej do siebie a nie dziel się swoją biedą na forum
|
|
Niezłe technikum hotelarskie jest w techniku na zielonej, słyszałem że mają dobrą zdawalność egzaminów zawodowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |