piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POKRECILI RUTKOWSKIEGO !!!!!

moze niech ktos mi powie c*dlaczego na ka*zdym portalu jest krzysztof r.?? przeciez wiadomo o kogo chodzi?? ale i dobrze mu tak bo kawal buraka i wiesniaka z niego byla... swoja droga to on nie ma jakis korzeni z lomzy ?? ;p buahahahahha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POKRECILI RUTKOWSKIEGO !!!!!

ADMIN USUN TEMAT !!! buahahahah zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew ;p

:O i o co chodzi takiemu ? :>

byc moze cycq sie polylil...bywa i tak...jak nie ma usuwania postow ktore sie zalozylo to potem takie tematy powstaja;] zdarza sie najlepszym;]

pozdrawiam;]

jak tam we francji? ;>

smierdzi kopa :p

Cycq narazie Krzysztof R. został zatrzymany o ile mi narazie wiadomo to nawet nie został aresztowany.Poczekajmy na dalszy rozwój sprawy i nie wyciągajmy pochopnych wniosków i nie oceniajmy kogoś kogo nie znamy...
Pan Krzysztof zrobił bardzo wiele dla nas,pomógł bardzo wielu ludziom,złapał wielu przestępców...

a teraz z przestepcami bedzie mieszkal heh

Ok,złapał wielu przestępców,ale jeśli naprawdę zrobił to,co mu się zarzuca,to nic go nie usprawiedliwia przed odsiadką

jesli pojdzie siedziec to pewnie wesolo bedzie mial z tymi ktorzy przez niego siedza

Pod cela chłopaki szybko wskaza jego miejsce,a i rozrywek mu nie zabraknie!

Pozdrawiam

Dyzmir

mieczkos997 ten rutkowski to zwykla parowa jest!!! ma ta swoja bande zje bow i sie wozi beemka... straszny buraczyna :p

Cycq zbyt pochopnie oceniasz ludzi!Z jakiego powodu nazwałes tego czlowieka "parówą",przecież kołków na głowie Ci nie stawia.Zrobił wiele dla naszego państwa... a o tym czy działał w zorganizowanej grupie przestępczej zadecyduje SĄD , wiec narazie nie wyciągajmy pochopnych wniosków.
Pozdrawiam

"jesli pojdzie siedziec to pewnie wesolo bedzie mial z tymi ktorzy przez niego siedza" niezłe... ale to prawda

Tak siedzę tu sobie i czytam i wyjść z podziwu nie mogę:-)Że Rutkowski zrobił wiele dobrego dla Polski? Ahahaha, błagam,podnieście mnie z kolan. Co On zrobil dobrego? Jak On pomógł "biednym " rodzinom???? Brał kasę i nie wywiązywał się z zadań!!! Ile ludzi przez niego zginęło? Jaki z niego profesjonalista? Głupi cham i tyle. Oświadcza się w ciągu dwóch dni 2 dwóm różnym kobietom. Zapomina o tym,że- wtedy gdy był- jest posłem i ze przez to reprezentuje nasz naród. Cała jego kariera była "nakręcana". Taki z niego detektyw jak z koziej d.... trąba.
A co do zatrzymania go,to odbyło sie ono wg mnie na zlecenie min. Ziobry - z tym,że wyręczył się On Wassermanem. Hahaha,prywatna zemsta za uwiedzenie jego byłej narzeczonej:) No i poza tym sam moment zatrzymania - tak samo spektakularnie zrobione jak i on działał. Hahaha, długie lufy i na ziemię.... No a przede wszystkim idealnie dopracowany dzień i godzina,aby odpowiedni sędzia miał jego sprawę i zastosował areszt. Co z tego ze Rutkowski ich zaskarży?:D Od dawna wszyscy juz sie na niego czaili,a te zarzuty - oprocz swiadczenia nieprawdy w sadzie- sa "lekko" naciagane:)
Trochę główkowania ludzie-to naprawde nie boli.
Pozdr.

Tak siedzę tu sobie i czytam i wyjść z podziwu nie mogę:-)Że Rutkowski zrobił wiele dobrego dla Polski? Ahahaha, błagam,podnieście mnie z kolan. Co On zrobil dobrego? Jak On pomógł "biednym " rodzinom???? Brał kasę i nie wywiązywał się z zadań!!! Ile ludzi przez niego zginęło? Jaki z niego profesjonalista? Głupi cham i tyle. Oświadcza się w ciągu dwóch dni 2 dwóm różnym kobietom. Zapomina o tym,że- wtedy gdy był- jest posłem i ze przez to reprezentuje nasz naród. Cała jego kariera była "nakręcana". Taki z niego detektyw jak z koziej d.... trąba.
A co do zatrzymania go,to odbyło sie ono wg mnie na zlecenie min. Ziobry - z tym,że wyręczył się On Wassermanem. Hahaha,prywatna zemsta za uwiedzenie jego byłej narzeczonej:) No i poza tym sam moment zatrzymania - tak samo spektakularnie zrobione jak i on działał. Hahaha, długie lufy i na ziemię.... No a przede wszystkim idealnie dopracowany dzień i godzina,aby odpowiedni sędzia miał jego sprawę i zastosował areszt. Co z tego ze Rutkowski ich zaskarży?:D Od dawna wszyscy juz sie na niego czaili,a te zarzuty - oprocz swiadczenia nieprawdy w sadzie- sa "lekko" naciagane:)
Trochę główkowania ludzie-to naprawde nie boli.
Pozdr.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org