Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe trendy pracodawców |
Myslałam , ze już nic nas nie zaskoczy w łomży ale .... Nowy pomysł pracodawców w firmach produkcyjno - usłg. Pracownicy swiadczącu usługę . poza zakładem , bazą - nie bedą mieli płacone za czas dojazdu do klijenta - / poza kierowcą / i co wy na to ? K...wa ja chcę być górnikiem !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe trendy pracodawców |
Macie szczęście mógł wam nakazać dokładanie się do paliwa :)
|
|
Wszystko możliwe i jeszcze opcja - wlasnym autem !!!!!
|
|
Siedź cicho i ciesz się, że masz pracę - sarkazm ;)
|
|
Większość \"pracodawców\" łomżyńskich nie zasłużyło na swoje miano.. Tworzą obozy pracy i nic więcej..:/ Są wyjątki oczywiście- nie chcę krzywdzić oceną tych uczciwych.. Może powinniśmy my (pracownicy osobiście) jeszcze płacić \"pracodawcom\" za zatrudnienie? Urzędy pracy- płacą, UE-płaci, PEFRON - płaci, tudzież szereg innych instytucji..
|
|
załóżcie sobie własne firmy i płaćcie sobie ile chcecie
|
|
Nie, jak założymy własne firmy to nam będą płacić .........................................................................
|
|
Ewentualnie młody człowiek może jeszcze pójść na jakieś kursy, przyuczyć się i znaleźć lepszą pracę. :). Dobrym pomysłem jest pójść na kurs CNC- obrabiarki numerycznie sterowanie. Aktualnie wszędzie juz można znaleźć pracę w tym kierunku. Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |