Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep z dywanami |
Kto wie gdzie w łomży są sklepy z dywanami?? ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep z dywanami |
Na Handlowej w pobliżu Mechaniaka.Duży wybór i niezbyt wysokie ceny.
|
|
Za Statoilem na Al. Legionów tam gdzie jest biedronka, a drugi na ul. Spokojnej, nie znam dokładnych adresów ale jak tylko sie zjedzie z Wojska Polskiego w ul. Spokojną to po lewej stronie będzie
|
|
zdecydowanie ten na Handlowej!
|
|
Komfort a Statoilem a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
'ladne dywany'! moze to i han dlowa - od przykoszrowej w uliczke przed amadeusem w lewo za stacja paliw. spory wybor i sensowne ceny. i eszcze do negocjacji. :-) __________________________________________ ... & vice versa!
|
|
ladne i tanie dywany ma tez facet na rynku
|
|
Od Przykoszarowej w lewo przed restauracją Amadeus. Ale nie wiem jaka to ulica:(
|
|
Handlowa, ale numeru nie znam ulica jednak jest tak krótka, że ciężko nie odnaleźć na niej sklepu z dywanami :)
|
|
A czy orientujecie się gdzie mają w niewysokich cenach dywany z długim włosiem? ALe nie kolorowe tylko w jednolitych barwach.
|
|
ostatnio trafiliśmy fajne dywany w promocji w komforcie, jednolity, długi włos, może jeszcze są. Poza tym duży wybór na handlowej, ale cena była sporo wyższa
|
|
Ładne dywany są w Satyrze na Spokojnej.
|
|
Wiem że szukasz sklepu w Łomży ale kiedyś szukałem fajnego dywanu i cóż... lipa. Przypadkiem trafiłem do sklepu firmowego Agnella w Białymstoku i dopiero zobaczyłem czym jest wybór dywanu, od \"tureckiego\" po nowoczesne. Polecam. Nie wspomniałem o przyzwoitych cenach. A na dodatek mają dywany tzw. końcówki serii w baaardzo dobrych cenach (ale wybór wielkości i wzorów jest już bardzo ograniczony).
|
|
Sporo różnorodnych dywanów i chodników ma Dywanopol na swojej stronie sklep.dywanopol.pl Dobra obsługa, szybko i niedrogo dostarczyli dywan. Mnie na pewno do nich przekonał też fakt, że to Polska firma, a ja takim przedsięwzięciom od zawsze kibicuję. Wolę żeby kasa została w kraju.
|
|
kampa jesteś strasznie upierdliwa z tym wklejaniem linków. znajdź sobie porządną pracę
|
|
dywany to przeżytek :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |