Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
amatorzy \" kwaśnych jabłek \" |
da się ugryźć stare sparciałe jabłko? kto lubi stare śliwki robaczywki ? hahaha :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: amatorzy \\\" kwaśnych jabłek \\\" |
kiedyś była młoda i głupia, teraz młodość przeminęła ... czy babcia ok, 50siątki nie powinna raczej myśleć o wnukach i różańcu :):) czy dalej o seksie fantazjować?
|
|
A dlaczego ma nie fantazjowac skoro lubi? Wnuki -wnukami, pomóc można ale od wychowania są rodzice. To że jest się w podeszłym wieku, nie znaczy że trzeba zaraz umierać. Można żyć i cieszyć się życiem. .
|
|
sfera marzeń i fantazji! tylko czy znajdą się amatorzy zgniłych owoców? :) chyba + 70 !!!!
|
|
haha::):) ciekawe co na to nasza forumowa babcia De?
|
|
No widzisz jaki baran z ciebie, uczepiłeś się jak suchy popiół do d.py, brak ci zajęcia? Zonku nie wiem co 50 letnia babcia na to, bo ja nie jestem 50 letnią babcią.Poszukaj 50 letniej pani i jej zapytaj...
|
|
ile ci brakuje? trzech latek \" atrakcyjna\" kobieto pod 50 siatkę ? piszesz się na \" mądrą i atrakcyjną \" ? uderz w stół, a nożyce się odezwą hahhahaa napisz coś o twoim zwisającym biuście i wszechobecnym celulicie :) to dla tego mąż cię w dopę kopnął haha
|
|
A to teraz mąż się uśmiał, miewamy się dobrze, ale co ty możesz wiedzieć o małżeństwie,do 50 tki dużo, dużo mi brakuje.Nigdy nie pisałam o sobie, że ja to jestem najmądrzejsza, najpiękniejsza, więc się ogarnij człowieku, ja mam zdroworozsądkowe podejście do swojej osoby, nie popadam w samouwielbienie.
|
|
@De , babciu!!!! ciekawe, czy jak wnuczek/wnuczka dorośnie (a może już to czyta? ) będzie chwalił/liła się babcią, co i rusz na forum pisała o \\\"gaciach wcinających się w dopę , o radach udzielanych mi którą ręką mam trzepać ..... i o tęczach na ch.ju i kobieto nie zmyślaj ! jaki mąż ???? hahaha samotna, porzucona hetera jesteś ! od rana do nocy piszesz głupoty na forum, nawet w weekendy siedzisz tu do pierwszej w nocy i ty piszesz, że masz zadowolonego faceta? kiedy ty mu dopy dajesz? nic dziwnego ,że cię w dopę kopnął , z takimi obwisłymi cycami i cellulitem ! :):):
|
|
Od jakiego rana do nocy? Chyba ty spójrz na swoją ilość postów prawie 2000 tysiące, a moich 500, ciołku, a ty seks uprawiasz tylko w nocy i w weekendy, słabo:(
|
|
ile tu masz założonych nicków ? hahaha i od kiedy ? oświeć mnie kiedy ty dopy dajesz ? hahaha stojąc przy garach babciu ? PISZ DALEJ, MAMY TU Z ciebie DOBRĄ POLWEKĘ ! hahaha PS: pozdrowienia dla \" męża\" wibratora, tylko nie przegrzej baterii babciu !! hahaha
|
|
Ja nie mam tu swojego żadnego nicku pacanie, nick De jest mojej córki, a nie mój, a ja z niego korzystam, nie mam potrzeby zakładania swojego konta, a polewka z ciebie jest niezła na temat basenu i nie tylko, bo wszędzie wsadzisz swoje 5 groszy. A ty książkę na mój temat piszesz, że tyle informacji chcesz mieć? Może jeszcze chcesz wiedzieć jakie pozycje lubię, idź do wróżki to ci powie...
|
|
SORRY, ALE JAK KOGOŚ TEMAT NIE INTERESUJE, NIE MUSI TU ZAGLĄDAĆ I PISAĆ ! \"pani babcia\" widać wzięła to do siebie :) uderz w stół, a nożyce się odezwą ! hahaha i raczej TYLKO z tą \" damą \" piszę BABUNIA, dawaj dalej .....
|
|
Oj Zonk Zonk samotność cię czeka całe życie, nie znajdzie się taka głupia która by chciała życie z tobą spędzić...
|
|
No właśnie po co zaglądałeś na temat odnośnie biustonoszy, idź do lekarza skoro cycki ci urosły, to się leczy...A na temat basenu cię pocisnęli to dałeś dyla? A może to jest tak, że zamiast urosnąć ci na dole, urosło na górze i dlatego taki złośliwy jesteś...
|
|
nie widzisz głupia babo, że bawię się z tobą jak kot z myszką ! :) oj, durnaś ty , chwalisz się jaka to z ciebie \" atrakcyjna\" kobieta babciu ,reklamujesz swoje \" walory\" a to niby co ? obwisłe cycki u prawie 50 letniej babci? coś piszesz o niby seksie z wibratorem i komu ty chcesz tu zaimponować ? :):) wypisujesz jakieś głupoty, że niby ja muszę płacić za seks ! babciu, jesteśmy w podobnym wieku , jedno ALE generalnie, to trzeba być zboczonym , albo nieudacznikiem życiowym, żebym szukał starszej dopy od siebie, zwiędłe próchna mnie nie interesują! w kilkunastu tematach zarzucasz mi, że musze płacić za seks - na jakiej podstawie tak sądzisz? fakt, napisałem kiedyś, że nie jestem w stałym związku z pierwszą moja partnerką , cóż człowiek się starzeje i ma więcej wymagań, bez przesady nie musi to być twoja wnuczka, ale trzy , cztery razy - można to wymienić na nowszy model !!! ( jak kogoś stać i możliwości seksualno-finansowe na to pozwalają ) nie trzeba całe życie trzymać się takiej starej torby, jak ty ! i nie martw się o moje życie towarzysko/seksualne, bo pomimo autoreklamy - nigdy babciu nie będziesz w kręgu moich zainteresowań ! zazdrość i zawiść cię zżera? może gdybyś miała kilkanaście lat mniej? fakt, nie będę się chwalił co robię , ile zarabiam , gdzie mieszkam ale uwierz , nie jednej \" lasce \" w głowie by się przewróciło ! PS: atrakcyjny mężczyzna nie musi mieć wcale \"dużej pyty\" by dogodzić kobiecie! @ De, napisz jeszcze coś \" fajnego\" o twoich zaletach, pośmiejemy się !!!!!!
|
|
GŁUPI KRETYN!
|
|
Źle napisałem,jak maślane masło. Jak kretyn może być głupi jak już jest kretynem, bo widział ktoś mądrego kretyna? Zonk ty od urodzenia taki pie.....ty,czy mama kołysała cię w betoniarce?
|
|
Trochę mi ulżyło że &zenek się ode mnie odczepił, uff.... Nie szanujesz koleżanki De. w podobnym wieku co ty, ja za to dużo młodsza ( niby w twoim typie bo lubisz sporo młodsze haha ) i też jeszcze nie dawno mi tu na forum bluzgałeś... Określ się &zenek vel zezowate szczęście ;) Poprostu nie lubisz kobiet i tyle. Wykorzystują i rzucają? ot, taka nasza natura :) Nie złość się. Złość męskości szkodzi :) Piszcie sobie, nie przeszkadzam ;)
|
|
Wisnia jeśli Zonk jest koło 5o tki, to nie jesteśmy w podobnym wieku, bo mi do 50 tki to jeszcze bardzo daleko:)
|
|
On jest między 50-60 :D Ostatnio widziałam takiego grubego wrednego pana w okularach, w zaciasnej jesionce wysiadającego ze średniej klasy auta. Pierwsze skojarzenie jak go zobaczyłam - Zonk! Wrogo nastawiony chamisko z wyglądam nadętego gbura, mało co mi na stopę nie nadepnął, ani przepraszam ani nic..! Wybuchnęłam śmiechem bo szłam z koleżanką a u niego piana z pyska i wzrok wściekłego psa.. Czerwony na twarzy,siwe włosy..blee..
|
|
o jakich laskach mowa ?
|
|
DE tak sie bronisz rekoma nogami tej 50 -siatki napisz jasno ze w 15 latach zostalas mamo a w 30 babcia
|
|
Boski nie przesadzaj... Nie 50 nie 30 ani nie15 cie....kończ te domysły.. Uciekam, bo pora jechać po zakupy..
|
|
lec lec kup mi batonika
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |