poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto pójdzie...

Hejka, kto z mną pójdzie na basen jajka pomoczyć? ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto pójdzie...

ja nie ,bo zabrudzisz cała wodę

Boso po polu nie będę chodził żeby potem brudzić basen.
Higienka na pierwszym miejscu, bez obaw :D.

Ja bym poszła, ale niemam jajek.

idż nad Narew gacie wyprać :)

o której na ten basen?

Zonk czytać nie umiesz? Przecież pisze że gacie wyprane. Może Twoje tylko maczane :)
Latexowa-nakładka nie ma w tym problemu, że nie masz. Wystarczy, że ja mam jajka, nakładka latexowa też się znajdzie ;).
A o której to jeszcze nie wiem dokładnie. Muszę kumpla zapytać który z mną chadza. On też lubi pomoczyć jajka.

sorry, nie skumałem , że ty szukasz partnera!

może na gej@.pl coś znajdziesz :)

Dobrze, że jesteś zorientowany w stronach internetowych ;).Źle znowu niestety skumałeś. Nie martw się, w sumie to nie Twoja wina że jesteś niekumaty. Nie każdy musi być ;).
Sam tam pewnie znalazłeś już niejednego partnera, ale ja podziękuje.
Homosie mnie nie interere. Nic do nich nie mam oczywiście, jestem tolerancyjny człowiek. Do Ciebie też pełen szacun ;).
Póki jest zima to zaproszenia na basen ;). Jak będzie inna pora roku to będą na coś innego.

sorry, nie dąsaj się, chciałem tylko pomóc ,
ja raczej na basen ( i nie tylko) umawiam się z kobitkami

Dziewczyna zonka

tobie @nie dotyczy, to i już rączka sama się macha,

jak tam Parkinson? bujać nie trzeba? oj, co byś miał tylko co, bo jak pisała De i fanka bocianka :na naparstek, trzeba małego szydełka!:)

jak sam ciul @nie dotyczy pisał, bawi się co roku na \"białej sali\"
sam też się zaspokaja! :):):)

zonk a czy ja napisałem, że zapraszam tylko facetów? Jak to niekumatych trzeba poprawiać, jeszcze tacy najwięcej się odzywają i mają do powiedzenia :D.
Kobietki także mile widziane, nawet bardziej niż faceci. Jakaś ciekawe zawsze wskazana na miłe spędzanie wolnego czasu :D. Kumpel nowy też się przyda. Wyskoczy się z ekipą na dobrego browara albo pogra się w kapsle na podwórku, po wypiciu.

nie dotyczy on ma partnerów z tej stronki którą napisał. Jak się dobrze zakręci to może taka rączka nie będzie mu potrzebna. Chociaż z tą jego niekumatością to ciężka sprawa. Teraz takie czasy, że i geja nie tak łatwo poderwać.

Tylu ich jest....

może masz brudne gacie jak ci trudno geja poderwać ? :)

skontaktuj się z @nie dotyczy , gostek ch...a do dopy szuka!:)

Jak będę miał brudne to je na pewno wypiorę, nie martw się.
Powieszę Ci je na głowie do wyschnięcia, może trochę rozumu i kumatości przeniknie w Ciebie.

Dobra bez jaj ;), na jakiś czas. Jak ma ktoś ciekawy temat do poruszenia to nadawać!

Temat założony czysto humorystycznie :D, nie chciałem tutaj ściągać geja.
Większość tutaj nimi nie jest więc im nie na rękę że taki zonk tutaj przebywa.
Musisz zmienić forum na swoje towarzystwo zonk ;).

oj, nie wstydż się teraz, pedał też człowiek :D tak czysto humorystycznie, na żartach się nie znasz?

dobra, zwracam honor!

w męskich \"stringach\" też tam można ? :):):)

Ja bym poszła... Ale pływać nie umiem :-)

jak ci się wody w uszy nabierze, nauczysz się !

Wody w uszy? To pójdę na dno... A tu tacy ratownicy ze nie uratują, najwyżej wylowia z dna :-)

Omania, jak masz w sobie odrobinę seksapilu, nikt na basenie nie spuści Cię z oka,
nie dadzą Ci spokojnie popływać a co mówić - utonąć

zakładaj stringi i do wody!

Zonku ja nie pisałam o osobie pod nickiem\" Nie dotyczy\"na temat jego wielkości,bo to mnie interesuje, (zasugerowałam tylko aby sobie zrobił na niego osłonkę),ale widzę, że ty masz problem z tym, wiesz bozia nigdy równo nie dzieli, jeden ma więcej drugi mniej...Życie.Nie zazdrość chłopakom, może w drugim życiu i dla ciebie bozia łaskawsza będzie, a dziewczynę masz przednią przyznaje,tylko niech koloru pomadki za często nie zmienia, bo będziesz miał tęczę na ch.ju.

@De

ciekawe, czy jak wnuczek/wnuczka dorośnie (a może już to czyta? ) będzie chwalił/liła się babcią, co i rusz na forum pisała o \"gaciach wcinających się w dopę , o radach udzielanych mi którą ręką mam trzepać ..... i o tęczach na ch.ju

Wnuczkowi do czytania wiele lat brakuje, widzisz taka normalna babcia ze mnie nie różańcowa, nie moherowa, nic co ludzkie nie jest mi obce...Jak będzie kiedyś chciał to niech czyta, jak wystarczająco dorosły do takich rzeczy będzie.

eeeee odbiegacie od tematu :D Robicie spam.
Jak chcecie się pokłócić to wymieńcie się jakimś namiarem na siebie i załatwcie wszystko między sobą.

Omania ja sam jakiś zajebisty w pływaniu nie jestem, mam dość małe praktyki jeszcze. Do tego dochodzi średnia kondycja. Czasy minęły kiedy miałem kilkanaście lat i potrafiłem biegać za piłką prawie pół dnia, potem zaszedłem do domu, opędzlowałem obiad i poleciałem latać kolejne pół dnia. Teraz jak bym miał robić takie przebiegi to 5 razy bym się zasapał, z 2 razy padł na ryj, a tylko raz udałoby mi się podnieść. Rower był głównym środkiem transportu. Rocznie robiłem więcej km niż mój brat autem teraz.
Więc warto coś co nieco pozmieniać i działać. Ruch i sport to zdrowie, a podobno jeden stosunek seksualny przedłuża życie o jeden dzień :D. To też forma sportu.

Co do basenu to mam nadzieję, że jutro dostanę się do jacuzzi, wygrzać się.
Fajna sprawa. Któregoś dnia kiedy było mało ludzi zbyt długo się zasiedziałem, nawet po kilkuminutowym patrzeniu w sufit przysnąłem. Byli sami faceci więc nie interesowało mnie co się dzieje wokoło głowy. Jakoś też nie chciało mi się obserwować ratowników siedzących i dłubiących w nosie. Po półtorej godzinie dziwnie się czułem. Wpadłem na trochę do chłodniejszej wody a potem jeszcze sauna.

Także fajna sprawa ten basen i fajnie że jest coś takiego w Łomży.
Dzięki kumplowi od około miesiąca wkręciłem się w to i całkiem mi się spodobało. Polecam wszystkim. Wejście nie kosztuje majątek. Postaram się rzucić fajki jak to już nie raz bywało i zainwestować w karnet.

Może macie jakieś inne formy rozrywki w naszym rejonie? Można podzielić się tym co preferujecie.

Na wiosnę jeśli będzie zainteresowanie, fajną sprawą było by zebranie grupkę motocyklistów z Łomży i okolic. W tamtym sezonie narzekałem, że często nie ma z kim jeździć. Jakaś integracja była by wskazana. Z względu na pracę poza naszym regionem jestem dostępny jedynie weekendowo, więc wtedy tylko można coś podziałać.

Kobietki!! W zimę na basen lub łyżwy czy też inne sporty, popracować nad kondycją i wizerunkiem a w sezonie będziecie mogły przyłączyć się i polatać razem na motocyklach. Faceci dostaną oczopląsu a wy trochę frajdy i adrenaliny.
Idę spać, możecie sobie tu dyskutować o różnych pierdołach. Temat na luzaka. Tylko się nie kłócić. Narka

wiadomosci De de (babciu) marek sierocki sport ,pogoda wyluzujta dajta sobie z skarpeciarzem po razie i cacucho ,wez to na cyc na mietko

Autor: Wyprane_gacie bo ty ulag jestes

Dzięki, wezmę to do siebie, pajacu.

sraja muchy bedzie wiosna trawa bedzie lepiej rosla

boski widzę, że jakiś problem masz. Ja mam rozwiązanie.
Podejdź pod zasięg ręki, nie nadążysz sraki nogawką wylewać.

przeliczylbys sie

Ja przeliczam tylko kasę.

przeliczasz sie ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org