piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
syf na strzelnicy

Co to za jarmark tam sie odprawia? Techno z głośników ryczy, konferansjer drze mordę. Qrfa, odpocząć nie można i noworodkom spać nie dają. Co za bydło ... won na stadion a nie w środku osiedla jakieś przedstawienia robić!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: syf na strzelnicy

mecz czlowieku mecz a potem ustawka pod bankiem ;p

Qrfa, mecz? To tym bardziej niech spadają na Zjazd!

no to wez jakas palke w lape i ich pogon :p albo najlepiej na policje zad*zwon ze za glosno :p

popieram takie akcje , ale nie w srodku osiedla

bylo świetnie, pierwszy raz widzialem taki mecz, oby wiecej. Ogólnie impreza ok, gość dobrze prowadził, dobra muzyka. Dobrze komentarze do meczy. Popieram

nic nie robią - żle .... cokolwiek zrobią - jeszcze gorzej .......

bob ... zapisz się do kółka różańcowego przy Radiu Maryja .... tam masz możliwość regulacji głośności..... potencjometrem radioodbiornika :P

Ps Imprezy na strzelnicy odbywają się z maksymalną częstotliwością dwa razy w roku .... rzeczywiście można się załamać ....... pomijając fakt, że na zaproszenie organizatorów goscił w Łomży konsul ambasady USA w Polsce ...

Ps2 Jackals - oby tak dalej

T i g e r

-->FM-INFO
"Dobra muzyka"? Techno z charczących głośników ... chyba zesram się ze śmechu ...

-->Tiger
Jak ktoś chce urządzać hałaśliwe jarmarki to niech sp*****la na stadion, halę sportową, pulwy nad Narwią lub inne podobne miejsce. Wiesz poza tym co to są "zasady współżycia społecznego"? Albo masz małe dziecko?

Po pierwsze niepodobało mi się przygodowanie do imprezy.Tzn. głośniki i mikrofon
A podobało mi się to jak był konkurs:
-jaki jest numer alarmowy do pogotowia
(a tu wybiega jakaś dziewczynka do mikrofonu i mówi)
-997!(z wielką pewnością siebie)
nie no wyrobić nie mogłem:)

bob:
Nikogo nie przekonasz. Gdy w zeszłym roku narzekałem na dyskotekę na strzelnicy po godzinie 22.00 organizowaną przez paramilitarne bojówki zwane też harcerstwem, stałem się niemal wrogiem publicznym na tym forum. Więc ostrzegam :-)

A tak poważnie, to rozumiem Twój ból, że dziecko, ale impreza odbywała się w ciągu dnia, więc cisza nocna nie obowiązuje. Stoisz więc na z góry przegranej pozycji. To nie był typowy mecz, a raczej prezentacja (choć podobno jakieś spotkanie też się odbyło) tzw. futbolu ameryckiego. Drużyna jest na wskroś amatorska, więc nie stać jej na wynajem boiska na stadionie, w jednostce, czy gdziekolwiek. Uśmiechnęła się do ŁSM, a ta nie odmówiła i chwała jej za to. Dobrze, że młodziaki spotkają się i potrenują choćby tę niekoniecznie lubianą przez mnie dyscyplinę sportu, niż mieliby stać pod klatkami. Zwłaszcza, że trenują gdzie indziej, a na strzelnicy pojawili się wyjątkowo.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Fakt to troche im nie wypaliło, sprzet byl do kitu, ale z tego co słyszalem to sprzet ze spoldzielni.

Liczą się chęci. Grunt że chcą coś zrobić. i Chwała im za to. Nawet gdyby bylo idealnie a tak nigdy nie jest to i tak by ich skytykowali. Taki kraj.

Ofkors że cisza nocna nie obowiązuje ale nie oznacza to że można robić burdel na pół osiedla! Ta kurewska muzyka była wogóle nie potrzebna a konferansjer mógł gadać przez megafon a nie ryczeć przez głośniki. Żebyśmy się rozumieli: niech sobie chłopaki kopią albo łapią rękami skórzaną kulkę, niech sobie przy tym pokrzyczą - ja mam to w dupie, ale niech nie robią przy tym zadymy na pół osiedla.

Macie pretensje do chłopaków grających w pilke,a pózniej narzekacie na brak sukcesów dorosłych polskich piłkarzy. Z pustego żaden trener nie naleje.

bob sorki, ale idac tym tropem, to powinni zakazac wogole wszelkich imprez w Lomzy albo robic je w szczerym polu. Na muszli tez okoliczni mieszkancy powinni protestowac, przeciez jak jest tam koncert, to jest znacznie glosniej niz bylo na strzelnicy, a sporo ludzi w poblizu mieszka. To samo skate park i inne lokalizacje. A jakos nie protestuja... Na strzelnicy kiedys odbywaly sie inne imprezy i nikt nie narzekal. Sam mieszkam w poblizu i nie wiem o co krzyk. Rozumiem, ze male dziecko, tylko jak napisalem tym sposobem wszelkie imprezy w Lomzy by zniknely. Impreza byla w godzinach popoludniowych, nie bylo az tak znow glosno i nie trwala dlugo, naprawde mozna to przebolec. Nie wiem jaka zadyma na pol osiedla, chyba troszke przesadzasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org