piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nigdy do PLAY.

Ostrzegam przed niekończącymi się kłopotami po podpisaniu umowy z tą firmą. Firma wirtualna do żadnego zwierzchnika dodzwonić się nie da. Umowa zawarta 5-go XI na przeniesienie numeru. Zapewniali że o godz. 00. 31 XII sprawę załatwią a dziś jest 5-ty stycznia i telefonu nie ma. Żadne interwencję nie skutkują. Powiedziałem że będę ostrzegał Kogo się da aby ich omijać to powiedzieli PROSZĘ BARDZO !
WIĘC NINIEJSZYM OSTRZEGAM .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nigdy do PLAY.

A moze nie przed firma tylko przed zawieraniem jakichkolwiek umów przez telefon.

nigdy się nie podpisuje umów przez telefon.

Tak czy siak masz prawo do odstąpienia od umowy w ciągi 14 dni- chyba wiesz o tym!!! Więc jak możesz to skorzystaj, albo PIH - naprawdę pomagają.

Play to oszuści i złodzieje miałem podobną sytuacje naciagacze perfidni,najgorsza sieć pod słońcem,porażka !

miałem podobną sytuację ale przez orange. Umowa była przez telefon :( Bo ci co dzwonią to tak naprawdę nie są z orange ani z play, to oszuści :( Więc wina tu leży gdzie indziej, przykro mi

Polecam telefon na karte ja tak mam i zero problemow

bigi2004

Witajcie ja posiadam oferte na karte w PLAY i jestem bardzo zadowolona,taryfa mini-max ,super sprawa...

Nigdy do oragne najgorsza sieć ever. A co do play to jestem bardzo zadowolony z ich usług jakie świadczą, całą rodziną mamy u nich telefony.

Umowa była zawarta w ich salonie przy ul. Dwornej 1 w Łomży. Ów salon zaprzestał odbierania moich telefonów jak się dowiedział o co chodzi. Tak jak pisałem umowa została zawarta 5-go listopada więc teraz nie ma żadnych 14-tu dni na wycofanie się.

Po wielu telefonach do biura obsługi klienta gdzie jedni konsultanci łączyli mnie z kierownikiem zmiany a inni odpowiadali że nie mają takiej możliwości i odkładali słuchawkę, totalnym zszarpaniu nerwów jak też przesłanym do nich rano mailu (pisanego w ostry tonie) w porze obiadowej mój telefon z 5-cio dniowym opóżnieniem znów zaczął funkcjonować. Gdym wiedział że tyle będę miał z tym kłopotów nigdy bym nie podjął decyzji o jakiejkolwiek współpracy z nimi.

Gorszy problem miałem z orange, internet nie działał przez miesiąc, odsyłano mnie gdzie się da, kończąca się umowa na komórkę była tak przedłużana przez telefon że sami ją cofnęli bez mojej wiedzy, zamówiony telefon był zdaniem firmy 3 krotnie wysyłany, za 4 razem okazało się że wcale nie mięli go w ofercie.

To był jedyny raz kiedy załatwiałem coś przez telefon.
Teraz jeśli dzwonią do mnie z ofertą i tak idę do punktu, tam zazwyczaj okazuje się że telefonicznie to cuda wianki, w rzeczywistości oferty wyglądają trochę inaczej.
Polecam punkty firmowe, nie te prywatne.

Co do Play to mamy 3 telefony od kilku lat i jest wszystko OK.

Autor: Franio11 co ty za bzdury opowiadasz najlepsza siec w polsce i okolicach lepszej nie znajdziesz,a ze sprawy zalatwiasz przez telefon inna sprawa moze z sasiadem umowe podpisales telefonicznie hahahahah .cierp cialo co chcialo

Narzekasz na play bo z innymi firmami nie miałeś jeszcze do czynienia,( zakładasz konto na play 24 i po kłopocie, wszystko załatwiasz i robisz samemu od ręki.)

Prawda jest taka, że teraz żadnemu operatorowi nie zależy na kliencie.

PS: nie polecam zawierania umów przez agenta, pośrednika czy telefon. Tylko e-sklep play.pl lub autoryzowany salon.

u mnie też cała rodzina w play i znajomi , z przeniesieniem nie było żadnych problemów gdyż konsultantka w play (dokładnie w Venedzie) wszystko powiedziała jak bedzie wyglądał proces przeniesienia i na co zwrócic uwagę aby doszło do przeniesienia numeru. Jak podpisywać umowy zwłaszcza z przeniesieniem to tylko w salonie a nie przez telefon czy tp. Play jak dla mnie najlepsza siec

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org