Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester w zajeździe ryś-zespół |
Witam! Piszę do osób, które były na imprezie sylwestrowej w zajeździe \"Ryś\". Razem z narzeczonym planujemy wesele i interesuje nas zespół który na tej imprezie grał, tzn. zespół TOP. Jak wrażenia po imprezie, czy zespół fajnie ją poprowadził, itd. Nie interesują mnie wypowiedzi bezsensowne i nie na temat, bo specjalnie się zarejestrowałam aby zebrać opinię o tym zespole, ponieważ nie mają strony internetowej i na internecie również zero filmików z ich udziałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester w zajeździe ryś-zespół |
|
top ladnie gra i prowadzi wesela,ale jedzenie jest pod wydzialem Gienia_Smoliwąsowa
|
|
ja bym tak się nie zachwycał tym zespołem mógłby grać choć udawać że gra na żywo i panowie mniej do kieliszka zaglądać no może pan rożek się poprawił taka moja opinia
|
|
jojo1403 a to ciekawa sprawa z tym piciem. W mojej rodzinie grali w tym roku na trzech weselach i za każdym razem po weselu butelka która stała na ich stole była nietknięta. Czyżby coś się zmieniło? Odnośnie muzyki to powiem szczerze że mi się podobało. Gitara gra aż miło, saksofon też. Chłopaki biesiadę robią na dobrym poziomie. Nie jest to żadna reklama ani nic z mojej strony, ale próbuję być obiektywny według swojego sumienia. Wydaje mi się jojo, że chcesz tylko chłopakom zrobić negatywną opinię i tyle. Pozdro !
|
|
|
byłam w rysiu na sylwestra, byłam zachwycona zespołem, ale słyszałam trochę opinii krytycznych wychodząc na dymka(krytyka ludzi starszych) Ile ludzi tyle opinii.
|
|
to dla emerytów to wesele wyprawiasz?
|
|
Zespol na weselu gral w porzadku ale na poprawinach jeden z panow bardzo sie upil i zachowywal skandalicznie, gdyby nie to pewnie tez bym sie zdecydowala ale z powodu tego incydentu odradzam....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |