piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwester w zajeździe ryś-zespół

Witam!
Piszę do osób, które były na imprezie sylwestrowej w zajeździe \"Ryś\".
Razem z narzeczonym planujemy wesele i interesuje nas zespół który na tej imprezie grał, tzn. zespół TOP. Jak wrażenia po imprezie, czy zespół fajnie ją poprowadził, itd.
Nie interesują mnie wypowiedzi bezsensowne i nie na temat, bo specjalnie się zarejestrowałam aby zebrać opinię o tym zespole, ponieważ nie mają strony internetowej i na internecie również zero filmików z ich udziałem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwester w zajeździe ryś-zespół

Ja też chciałbym dowiedzieć się jak było. Wiem, że jedzenie bywa tam dobre, tylko miejsca na parkiecie czasami zbyt mało. Jak w tym roku?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

top ladnie gra i prowadzi wesela,ale jedzenie jest pod wydzialem

Gienia_Smoliwąsowa

ja bym tak się nie zachwycał tym zespołem mógłby grać choć udawać że gra na żywo i panowie mniej do kieliszka zaglądać no może pan rożek się poprawił taka moja opinia

jojo1403 a to ciekawa sprawa z tym piciem. W mojej rodzinie grali w tym roku na trzech weselach i za każdym razem po weselu butelka która stała na ich stole była nietknięta. Czyżby coś się zmieniło? Odnośnie muzyki to powiem szczerze że mi się podobało. Gitara gra aż miło, saksofon też. Chłopaki biesiadę robią na dobrym poziomie. Nie jest to żadna reklama ani nic z mojej strony, ale próbuję być obiektywny według swojego sumienia.

Wydaje mi się jojo, że chcesz tylko chłopakom zrobić negatywną opinię i tyle. Pozdro !

ja z analizy wypowiedzi użytkowników nic nie mam do repertuaru zespólu i ich zapędów do alkoholu, ale wkurza mnie, że wydzielają weselnikom jedzenie. Tak jak napisał/a 3 posty wyżej Gienia_Smoliwąsowa.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

byłam w rysiu na sylwestra, byłam zachwycona zespołem, ale słyszałam trochę opinii krytycznych wychodząc na dymka(krytyka ludzi starszych) Ile ludzi tyle opinii.

to dla emerytów to wesele wyprawiasz?

Zespol na weselu gral w porzadku ale na poprawinach jeden z panow bardzo sie upil i zachowywal skandalicznie, gdyby nie to pewnie tez bym sie zdecydowala ale z powodu tego incydentu odradzam....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org