Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brwi |
Pytanie do dziewczat Zepsulam sb brwi, teraz mam grzywke na prsoto zeby nie bylo widać , powoli odrastają, ale ja nie moge powstyrzymac sie od reguacji ich. Jak kosmetyczka sie zapyta jaki chce kszatalt to co mam odpowiedziec ? Bo ja sama osobiscie chce jakis fajny ale przeciez jej tak nie powiem xdpomocy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brwi |
brwi dużo rolę ogrywają na twarzy więc ciebie rozumiem :( pierw musisz trochę się pomęczyć z ta grzywka i Zachodować żeby można był coś zrobić ja osobićie polecam na mazowieckiej Agnieszkę SZMIT I NE MA CO SIĘ KRĘPOWAĆ idź i się doradź czy hodować czy coś już da radę zrobić z nimi Powodzonka POZDRAWIAM monika12321
|
|
A czym je zepsułaś?
|
|
No to zrób sobie makijaż permanentny brwi. Są różne techniki do wyboru pieknypermanentny.pl/techniki/, kosmetyczka powinna ci doradzić, która będzie metoda najbardziej do ciebie pasować.
|
|
cccccccc
|
|
Brwi są bardzo wazne w wyglądzie twarzy. Wiele osób aktualnie wybiera makijaż permanentny ale trzeba wybrać do tego odpowiednia kosmetyczke, tak aby nie narobiła nam problemu z wyglądem na twarzy. Kosmetyczka taka musi mieć duże doświadczenie. Dobrze jest zobaczyć jakie są jej wcześniejsze wykonania oraz jakie sa opinie na temat gabinetu. https://drszczepanska-ame.pl Akademia Medycyny Estetycznej dr Szczepańska ul. Grabskiego 8 35-312 Rzeszów NIP: 8171372712 tel. +48 579 430 354 mail: kontakt@drszczepanska-ame.pl
|
|
Jest jeden taki uniwersalny kształt, który pasuje większości osobom. Wystarczy wpisac \"brwi\" w google i zobaczysz o co chodzi :). Poza tym dobra kosmetyczka sama ci dobierze :) powiedz tylko czy mają być grubsze czy ciensze, w kolorze wlosow, a moze ciemniejsze.
|
|
Może domaluj delikatnie kredka do brwi? Tak, zeby nie było widoczne, a będziesz z tym czuła się lepiej
|
|
No właśnie. Najlepiej domalować na ten najgorszy czas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |