piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
udostępnienie garażu

czy orientuje się ktoś może gdzie i kto w Janowie lub Kupiskach odpłatnie udostępnia garaż z narzędziami, gdyż potrzebuję podremontować auto a na zewnątrz w warunkach zimowych nie bardzo jest to możliwe, z 5 lat temu korzystałem z takiego garażu ale nie mogę obecnie go znaleźć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: udostępnienie garażu

Ty chyba normalnie-nienormalny, skoro zapomniałeś skąd garaż wynajmowałeś :D....aż 5 lat temu :D no kto to by pamiętał :P , chyba tylko nienormalnie-normalny :D

dobrze że chociaż ty jesteś normalna... a co do garażu to nie wynajmowałem tylko jednorazowo użytkowałem w celu naprawy auta i od tamtej pory trochę się pozmieniała okolica, dla tego właśnie nie mogę znaleźć. Jeśli chodzi o 5 lat to przez ten czas zwiedziłem więcej miejsc niż ty przez całe swoje życie. Goń się Su... Pytałem o garaż a nie twoją opinię

Nie zwiedziłeś , tylko do roboty do Niemiec jeździłeś a to różnica , turysto zarobkowy :):)

marudo akurat tu się mylisz bo w Niemczech jeszcze nie byłem.
a może masz jakieś informacje na temat postu a nie urządzasz se pogaduchy???

Tak się ładnie Pan odnosi - Panie normalnie-nienormalny (\"goń się su...\") że ja, to bym Pana nawet na swoje podwórko nie wpuściła. Nie mówiąc o udostępnieniu garażu.

A jak ma się odnosic? !!! Skoro zadał pytanie to Oczekuje odpowiedzi. A tu jak zwykle mądre głowy które nic ciekawego nie mają do powiedzenia najwięcej się udzielają. Ja osobiśćie bardzo rzadko tu zaglądam ..... ale widzę że wciąż te same osoby, te same głupoty wypisują. A na czele- kobiecyinstynkt-kobieta chyba bezrobotna nie mająca co zrobić z czasem..... Założyciel tematu dobrze jej odpisał , powinien jeszcze ja zjechać za jej płytki umysł...... ŻENUJĄCA BABA !!!!!!!!!!!

Też jestem zainteresowana takim garażem na 2 tyg. maksymalnie cena do
ustalenia, chodzi o polerkę 3 aut wiec garaż musi mieć prąd i światło.

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail perelka24.85@o2.pl
lokalizacja garażu dowolna( oby w Łomży)

w pierwszej dekadzie lutego jadę w góry na dwa tygodnie, ok.32m2, jest ogrzewanie, prąd i woda, centrum miasta, oddzielna brama wjazdowa, bez narzędzi, pusty i czysty, przy stosunkowo normalnym zużyciu prądu/wody - 500pln i masz !

500 za dwa tygodnie to troszkę za dużo.......... daj numer to zadzwonię
ponegocjować cenę ,czy ewentualnie szybciej by się dało? czy dopiero po wyjeździe?

Daj nr.przeplace kolezanke dam 1000.

Żeby dać nr. to trzeba mieć telefon:)

pocoinaco dzięki za wsparcie, przynajmniej jedna logicznie myśląca osoba na tym forum. co do wynajęcia garażu chodzi mi delikatnie o co innego, z 5lat temu a może i więcej trafiłem na gościa który miał kiedyś warsztat przy domu ale zrezygnował z działalności z jakichś tam powodów i zaczął udostępniać ten garaż i narzędzia na godzinę, dwie czy cały dzień za niewielką opłatą. poszukuje jakichś namiarów na tego gościa lub na kogoś innego kto jest w stanie udostępnić mi taki garaż na jeden dzień.

Widzę rozmowa na poziomie jak zwykle. Idźcie ludzie spać jak nie macie nic sensownego do napisania.normalnie-nienormalny... Ty też ;-) i nie pisz tak brzydko do pań :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org