Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pies |
Jak zabić psa?????????/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pies |
Tak jak tygryska. Andrzej 13
|
|
hahahahahahahahahaha jakie pytanie, taka odpowiedz, Andrzeju13, rozbawila mnie twoja trafna riposta
|
|
Jestem oburzona,zdegustowana i zniesmaczona.Jeśli tak zadane pytanie miało wywołać jakieś reakcje ludzi tu piszących to moja jest właśnie taka.... Mam piękną suczkę-kundelkę i jak czytam takie "zapytania" to scyzoryk otwiera mi się w kieszeni!!! G a z e l a
|
|
może to głupie pytanie miało podtekst?.... planujesz coś??? mieczkoś997 - PROSZĘ!!! zajmij się tym. on/ona psuje dobre imię wszystkich tygrysów. TigerJ
|
|
Gazela - ja też. Lubie zwierzęta, gdybym miał warunki przygarnąłbym i bezpańskie pieski, bezdomne koty itd. Idąc chodnikiem staram się nawet omijać mrówki. Z tego znajomi maja uciechę i mówią, że powinienem mieć miotełkę i wzorem buddyjskich mnichów zamiatać przed sobą chodnik, aby nie zadeptać jakiegoś robaczka czy zwierzątka. Żal mi ciebie tygrysku.
|
|
z psychiaryka tygrysek sie urwał?
|
|
tygrysek co ty myslałeś, że będziemy Ci pisać jak zabić psa ze szczegółowymi opisami chorej sadystycznej wyobraźni ? Po co ci takie informacje ? Ps. Polecam odwiedzić jakiegoś psychologa
|
|
Taki sam poziom intelektualny "prawdomuwnego" jak i "tygryska".
|
|
Tygrysek chyba nie masz już co wymyślić?! zabij siebie i pózniej psa!
|
|
tygrysek...powinnas isc do psychiatry...
|
|
jak utopić rybe?
|
|
I tu jest rzeczywisty problem. A drugi, czy ryba sie poci?
|
|
to jakis dzieciak pisze glupoty i tyle....admin powinen kasowac takie posty..... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
jeśli pytanie tygryska było dosłowne to dołączam sie do was, bo tez lubie zwierzeta. Ale może tygrysek chcial zwrocic uwage na jakis problem, nie napadajcie wiec tak na niego
|
|
tygrysku, o co ty właściwie chciałaś spytać?? na jaki temat chciałaś porozmawiać??
|
|
Następne pytanie winno brzmieć gdzie można nabyć rozum.
|
|
tygrysek ten temat świadczy o twojej inteligencji jesteś pojeba--,,,ny sam się zabij
|
|
;):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
tygrysek jak chcesz to możesz sprubować zabić mojego psa ale wątpie czy by ci się udało heheheh ]: >
|
|
ja watpie zeby mu sie udalo nawe mysz zabic lol:):):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
TO BYŁĄ PROWOKACJA .............chciałam zobaczyć jak zareagujecie dzięki za wypowiedzi
|
|
Padam,poprostu padam....... ;);)
|
|
lol.......to sie nazywa nic:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
NAD ZWIERZĘTAMI SIĘ LITUJECIE A LUDZI ZABIAJCIE...........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |