Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdjęcia z ZAMBRÓW MOTOR SHOW |
Cześć, czy ma ktoś z Was jakieś fotki z Zambrów Show, jakies pokazy motorów czy wystawionych autek? W ogóle jak udała się impreza? Niestety nie byłem na niej i nie wiem czy jest czego żałowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdjęcia z ZAMBRÓW MOTOR SHOW |
Ów impreza jest jutro.
|
|
Oooo a mi się zdawało że to miałobyć dzisiaj :D Ale fajnie, to uda mi się pojechać :) Thx
|
|
TY DEBILU CZYTAJ A BĘDZIESZ WIEDZIAŁ . A ZAPOMINAŁEM ŻE NIE UMIESZ CZYTAĆ. ...W DUPIE BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ... POZDRAWIAM
|
|
loko: Debila to Ty sobie możesz poszukać w rodzinie, podejrzewam, że daleko nie musisz, bo sam nim jesteś. A mówią, że niedaleko pada jabłko od jabłoni :) Ciekawe czy zrozumiałeś haha :D Debil haha Pomyliły mi się terminy i tyle, każdemu się może zdarzyć.
|
|
|
makmarc--> podejrzewam że sie nie pomiliłem bo mieszkasz obok mnie więc napisałem że jestes debilem bo na takiego wygądasz.Mało tego nie umiesz czytać więc jestes analfabetą.buhehhehehehe
|
|
Ciekawe gdzie Ty mieszkasz :> A reszta ... poprostu zabawny jesteś i tyle. Szkoda, że to forum nie ma adminów :(
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=8434 -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |