piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwester na rynku łomża

Jak bawili sie mieszkańcy na rynku ? co było i jak ? Czy nowy prezydent sie postwaił ? czy beda nastepne ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwester na rynku łomża

https://www.youtube.com/watch?v=5Jp9_sgJcN0

majstersztyk

https://www.youtube.com/watch?v=5Jp9_sgJcN0

tak sie bawia lomzanie

Łomża się bawi 2015r. \"Ele - Mele - Nutki\"

terka

boski ja tylko chciałem pokazac fajna faze z fajkewrkami a ty tu jakies insynuacje dajesz zes tam sie bawił. mało tego to to jest z tamtego roku

Miało być super (z obiecanek nowego Prezydenta w kampanii wyborczej). Powiem dosłownie: klękajcie narody! Niestety nowy Prezydent załatwił tylko chmury (zapis za 4lomza.pl). Nawet fajerwerków nie było zza nich widać. Mieszkańcy przyszli dobrowolnie i za darmo. Za to zespoły muzyczne za darmo grać nie chciały. Nawet szowiniści polityczni muszą z czegoś żyć. Tak więc z muzyki była tylko Pani V-ce Prezydent.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

A mi się bardzo podobało :-)

jak na zorganizowanie Sylwestra w dwa tygodnie czy nawet jeszcze mniej było naprawę super :)
A pogody niestety nie da się zamówić i to chyba nie jest wina Pana Prezydenta że było pochmurno i padał deszcze. i Weźcie się w końcu odczepcie od tego Prezydenta. W końcu chce coś zrobić dobrego dla miasta a Wy tylko go krytykujecie.

nie jestem zwolennikiem prezydenta, ale na pogodę nikt nie poradzi, poza tym miał tak mało czasu i pieniędzy, że każda inicjatywa w tym kierunku powinna być pochwalona.
Nie organizują źle, organizują jeszcze gorzej....mentalność Polaka nigdy się nie zmieni...

Nie wiem co narzekacie.bylo mało czasu a impreza dojść fajna.

ryba22 jak cie to interesuje spedzilem nowy rok w gronie rodziny,rodzicow i najbliszych itd ..dodam ze w lomzy ,a nie w londynie na takie spedy nie jezdze jak reszta lomzanow od butelki .fakt faktem i w lomzy sie nasmialem co 4 to po angielsku zaciaga polskiego zapomnial hahaha .masz link z tego roku

https://www.youtube.com/watch?v=SXk-7tA21Kw obejrzyj majstersztyka :)

nie narzekajcie bo od ilus tam lat nie bylo wcale sylwka,a pan prezydent i tak w krotkim czasie niezle sie postaral,chwala mu za to!

Gienia_Smoliwąsowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org