Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolano |
dobry tzn znający się lekarz od kolana,miałam zerwane wiązadła,skrecenie kolana,po zdjeciugipsu dalej boli i chodzić siE nie da
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolano |
szukaj pomocy u specjalistów poza Łomżą
|
|
Białystok dr. Adamczyk poradzi napewno ---------------------------------------------------------
|
|
poza łomżą,a wysokie maz.??namiar na dr.ADAmczyka można
|
|
Prof.Skowroński w Białystok nr.tel.857450036 Zadzwoń i się umow
|
|
Wysokie Mazowieckie Dr Kruszewski. 1. Wizyta prywatna, dogadanie się co i jak, sprawdzenie stanu uszkodzeń. Co za sk**** ci nogę w gips wstawił, usztywnienie i odpowiednie ćwiczenia do momentu zabiegu. 2. Następnie zabieg, dość szybko w szpitalu w Wysokiem 3. Miałem tam artoskopię kolana z powodu połamanej łąkotki po skręceniu kolana. 4. Super profesjonalna obsługa. 5. Nie mam ochoty reklamować nikogo, bo walałbym w Łomży się leczyć, ale mam sprawne kolano i tyle. 6. Powodzenia i dużo zdrowia.
|
|
dr. Adamczyk nr tel 603849566 przyjmuje w poniedziałki prywatnie na ul. Św Rocha 12a ---------------------------------------------------------
|
|
Kruszewski jak najbardziej
|
|
dr. Adamczyk leczył przypadek więzadeł w mojej rodzinie no i jest dobrze. W Łomży leczenie było suplementami diety i gdybaniem może to może tamto a tu pierwsza wizyta potem artroskopia i zabieg i jest ok ---------------------------------------------------------
|
|
Kruszewski to uz przeszlosc nawet nie operuje tylko asystenci a warunki w szpitalu ponizej wszelkiej krytyki tylko bialystok
|
|
to jak KRUSzewski nie to kto
|
|
wyżej opisałem ci wszystko ---------------------------------------------------------
|
|
dzieki wielkie,jutro dzialam
|
|
dr Jancewicz, dobry specjalista, konkretny i miły człowiek. Przyjmije w Białymstoku i Bielsku Podlaskim. Szukaj namiarów w internecie, Zycze zdrowia
|
|
Ja na Twoim miejscu poszedł bym na dobra rehabilitacje i wyćwiczył kolano bo nie zawsze uraz kolana kończy się operacją. A jeśli nie będzie zmian to wtedy szukać pomocy u dr Jancewicza lub dr Hermanowicz obaj przyjmują w Białymstoku i Bielsku Podlaskim
|
|
A gdzie ta dobra rechabilitacja???
|
|
rybaki
|
|
Tylko Kruszewski w Wysokim . Mieliśmy do czynienia z lekarzami z Zakopanego , Łomży i BIałego . Tylko on nam pomógł. Warunki w przychodni i w szpitalu fatalne ( parę lat temu ) ale lekarz jest świetny . pozdrawiam zbyszekp
|
|
no juz umówiłam sie na wizyte,nie tak prosto dopiero w polowie s-tycz,czekam cierpliwie
|
|
dr Kruszewski a warunki spoko, był remont oddziału :)
|
|
Na pewno nie do wysokiego...
|
|
lomzyniak,a czemu nie/.?
|
|
Polecam Mariusza Bujalskiego -Białytok . Mam zerwane wiązadła i nerwy . Czekam na 3 operacje rekonstrukcji wiązadła tylnego . Byłam już w różnych miejscach na rehabilitacji od Łomży po Łódź czy Bielsko Białej . Naprawe super fachowiec , rehabilituje znanych sportowców (np. chłopaków z Jagiellonii ) 2 godz ćwiczeń 40zł . Cena śmieszna a naprawdę warto... Jeżdżę 2 razy w tyg . Podaje namiar i życzę powodzenia . 602 465 964 . Jakie kolwiek pytania czy poradę chętnie odpowiem proszę pisać na e-mila :) :)
|
|
Ja słyszałam natomiast wiele pozytywnych opinii o dr Kruszewskim od zadowolonych pacjentów,ale sama osobiście nie korzystałam z pomocy pana doktora.
|
|
Same problemy mam z kolanem po operacji w wysokim. Minął rok i jest jeszcze gorzej iż przed.
|
|
własnie kazdy ma inne odczucia,wiem ze jest doktor ,,przemiły,,jade i sama zobacze co i jak tylko kasy szkoda ze jak nie pomoze,wizyta 100,usg 100 i to podobno chce dwóch kolan no i dojazd i nastepna konsultacja,,,,,,to sie uzbiera,ale co tam kasa jak chodzic nie moge i kolanko nap...
|
|
Po takich zabiegach często potrzeba jest reedukacja chodzenia. Tutaj https://constancecare.pl/g-eo-system/ jest klinika, która wykorzystuje do tego G-EO System. Jest to najnowocześniejszy system do ponownej nauki chodzenia i warto skorzystać z jego możliwości.
|
|
zabusia33 napisał(a): > dobry tzn znający się lekarz od kolana,miałam zerwane > wiązadła,skrecenie kolana,po zdjeciugipsu dalej boli i > chodzić siE nie da Warto to skonsultować z odpowiednim ortopedą - artroskopia to poważna rzecz https://ortopedalegnica.com.pl/lekarze/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |