Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
516 kbs za 25 zł kablem z multimediów czy to możliwe |
Załążą mi taki internet z tą cenę i aż nie wierzę gdzie jest haczyk ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 516 kbs za 25 zł kablem z multimediów czy to możliwe |
pewnie jest taki że to może być promocja na dwa 2-3 miechy a później ci dowalą jakieś kosmiczne ceny
|
|
haczyk jest prosty. Oni (TP SA) podaja szybkośc w kilobitach na sekundę a nie w kilobajtach jak to zazwyczaj jest. Albo może też być tak jak mówi użytkownik Daktyl - trzeba uważnie przeczytać zasady tej gry!!!
|
|
"haczyk jest prosty. Oni (TP SA) podaja szybkośc w kilobitach na sekundę a nie w kilobajtach jak to zazwyczaj jest." Marcin135, a która firma podaje "zazwyczaj" prędkość w KB? Bo Ja jeszcze się z taką nie spotkałem. Pabloz4, haczyk może być w limitach :) Może to promocja... A może podaj nam link do tej oferty! -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Z tego co słyszalem taką cenę osiągniesz po jakims czasie użytkowania ( nie pamietam ile), na początku placisz więcej i co miesiąc maleje Ci abonament o ileś tam zł aż osiągniesz cenę 25 zł. Tak było chyba w przypadku poprzedniej promocji w Multimedia, więc może to o to chodzi. Pozdrawiam
|
|
Heheh, jesli inne firmy podaja predkosc lacza w kilobajtach, to ja biore pierwsza z brzega oferte i jestem happy, nawet jak zaplace 100zl/mc za 512KB/s ;) Marcin135 poczytaj troche, bo chyba slabo z liczeniem... 512KB/s to 1MB w 2s. Przy takim laczu pelnometrazowy film zajmujacy 700mb sciagalby Ci sie na dysk w 1400 s, czyli ok. 23 minuty. A co do promocji, to wczesniej bylo tak jak pisze M@ster, na poczatku placilo sie duzo wiecej, a pozniej z miesiaca na miesiac powiedzmy po 1zl mniej, az do uzyskania tej ceny (po jakichs 2-3 latach pewnie). Do tego mocne ograniczenia na ilosc sciagnietych danych i wszystko jasne. Ja juz nawet nie zagladam na ich strone, bo jest tak zagmatwana i promocje sa tak "chytrze" skonstruowane, ze sie odechciewa miec z nimi cokolwiek wspolnego.
|
|
mam już umowę- w środę montują jest tak jak mówie 25 zł za 516 z kablem i cena gwarantowana na dwa lata umowy. Jak zobacze jak to dziala to opiszę jednym słowem pa pa tp sa
|
|
Oni mają jakieś przedstawicielstwo w Łomży?
|
|
To nie rewelacja aktualnie Tpsa też ma nową promocję, umowa min 2 lata pierwszy rok 28 brutto następny 55 prędkość 512.
|
|
512kbps za 25 zł jest to jest prawda haczykuw raczej zadnych nie ma limit jest ale nie az taki maly mozna na miecha zassac chba okolo 15 gb ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |