Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BANK PKO BP NIEMCEWICZA |
Czy ktoś orientuje się gdzie szybko i bez utrudnień można np. zrobić wpłatę do tego banku. Posiadam (jeszcze) konto w tym banku i kiedyś był oddział na Ks. Janusza- szybko, sprawnie, ale już niestety jest tam jakiś inny bank, gdzie żeby wpłacić pieniądze na konto banku pko bp muszę zapłacić prowizję. Na Niemcewicza są niesamowite kolejki. Zresztą pozmieniało chyba tam się trochę. Kiedyś kasy były oddzielnie a teraz wszyscy stoją w jednej kolejce. Jakaś paranoja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BANK PKO BP NIEMCEWICZA |
W Spółdzielni Perspektywa
|
|
Na ul. Pana Tadeusza
|
|
Tam nie zapłacę prowizji przy wpłacie? Czy dobrze rozumiem?
|
|
Tam są oddziały PKO BP
|
|
Bez opłat.
|
|
Dziękuję.
|
|
nie oddziały tylko agencje
|
|
tak, tak chodziło mi o agencje oczywiście:)
|
|
przy Niemcewicza jest tez wpłatomat, do niego możesz bezpłatnie wpłacić. a i jeszcze jest na pana Tadeusza agencja chyba, tam tez bezpłatnie. A tak w ogóle to na stronie banku jest mapka ;)
|
|
Wpłatomat (PKO) jest także na Rondzie
|
|
\"Wpłatomat (PKO) jest także na Rondzie\" Cóż za dokładna podpowiedź co do miejsca lokalizacji w przypadku Łomży :) Uśmiałem się do łez :D Równie dobrze można napisać że wpłatomat jest przy Biedronce albo kościele :)
|
|
PKO na rondzie, ja zrozumiałam. Myślę, że łomżyniakowi też powinna się zaświecić żarówka. Poprzednik jak zakładam miał na myśli PKO przy głównym rondzie Kościuszki na dole jak się schodzi Wojska Polskiego do ul. Wiejskiej
|
|
dxd - masz rację, dla Łomżyniaków ta wiadomość jest oczywista...
|
|
Oczywiście tylko, że ten na Niemcewicza także jest przy rondzie :P A tak dla formalności to \"Plac Kościuszki \" Łomżyniaki.
|
|
Skoro wcześniej ktoś napisał: Autor: kosarski (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 05-12-14 14:01 przy Niemcewicza jest tez wpłatomat, do niego możesz bezpłatnie wpłacić. a i jeszcze jest na pana Tadeusza agencja chyba, tam tez bezpłatnie. A tak w ogóle to na stronie banku jest mapka ;) Odpowiedz na tę wiadomość Re: BANK PKO BP NIEMCEWICZA Autor: misiek-mc60 (---.adsl.inetia.pl) Data: 05-12-14 14:17 Wpłatomat (PKO) jest także na Rondzie To co tu rozkminiać ulice czy też podawać dokładnie położenie GPS, należy tylko czytać tekst ze zrozumieniem a wszystko będzie jasne.
|
|
z rana synek kolejek nie ma jak jest to 5-10 minutowa
|
|
boski na Niemcewicza właśnie byłam kilka razy z samego rana i kilka minut po 8.00 i stałam w kolejce ok. godziny. I niestety nie jest to tylko moja opinia. Dlatego zapytałam, tak jak powyżej.
|
|
to tylko mi sie tak trafilo kilka razy :))))) no ale jak kolejki sa to swiadczy ze dobry bank. pozdro i wytrwalosci zycze w kolejkach czasem na wkreta mozna hehe
|
|
:-)
|
|
.
|
|
Nie polecam tego banku.Zawsze są kolejki,nie ważna pora czy to rano czy popołudniu.Kasjerki czasem jedna,dwie na kolejkę długości na pół banku.Śmiechu warte,można nasłuchać się od ludzi w kolejce odnośnie tego banku :-)
|
|
Po co stac w kolejkach skoro mozna wpalacic w bankomacie naprawde szybko.
|
|
Do tego oddziału przychodzą tylko pierdoły i niepełnosprawni na umyśle. Nie mogę zrozumieć jak można stać godzinę w kolejce kiedy wszystko można załatwić/przeczytać/wybrac rachunek/lokatę/kartę/wszystkonaraz przez internet albo telefon a $ wypłacić w bankomacie. Ludzie nie szanują swojego czasu ... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
A jak ktoś nie korzysta z usług tego banku,a ma możliwość odbioru pieniędzy tylko tam?
|
|
Halo czy poprawiło się w tym banku coś? Jutro mam iść i nie wiem czy dalej trzeba ustawić się w kolejce?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |