Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mr.S gdzie jest??? |
Kto kolwiek widział kto kolwiek wie?? Niech się skontakuje na moje gg 2433707 Jestem cieniem Twoich rąk, echem Twojego milczenia. Bez twarzy, bez serca, bez imienia... Wciąż w ciemnym pokoju ma dusza spoczywa, tylko jedna osoba na świecie jest żywa To o niej te słowa w umyśle mym skryte To dla niej w pokorze oddaje swe życie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mr.S gdzie jest??? |
Właśnie wrócił i jutro do Ciebie zadzwoni, a nawet Cie odwiedzi ;-) Pozdrawiam
|
|
A mnie kiedy odwiedzisz? Mrs? Myślałem, że wyjechałeś. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie, co to będzie?
|
|
o no i mnie bys odwiedzil .... <rotfl> -=przemek aka phobia=-
|
|
no czekam. Jakoś cały dzień... Jestem cieniem Twoich rąk, echem Twojego milczenia. Bez twarzy, bez serca, bez imienia... Wciąż w ciemnym pokoju ma dusza spoczywa, tylko jedna osoba na świecie jest żywa To o niej te słowa w umyśle mym skryte To dla niej w pokorze oddaje swe życie...
|
|
bo pewnie komputer mu sie zawiesil :)) i teraz naprawia bo bes komputera to on jak bes reki :)) a raczej bes glowy :))
|
|
cycq nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie? ;-))
|
|
"bes: hmm poszukajmy w slowniku jezyka polskiego ... ooo cycq jestes kolejnym analfabeta teg forum :/:/ ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
i znów MR.S z geby duper robi... wali sobie delikatnie mówiac w c****. Zachowuje sie jak gówniarz. Przynajmniej dwa słwoa wyjasnienia by sie rpzydały... w domu cisza, komórka cisza....
|
|
A mi się wydaje że cycq celowo użył formy "bes" :) ________ Malachit
|
|
malachit dobrze ci sie wydaje ;))
|
|
Pytałem się niedawno na tym forum kim jest Mrs. Wydawało mi się, że znam tego człowieka, ale się niestety myliłem. Z początku wydawał mi się bardzo miłym dojrzałym człowiekiem. W niedługim czasie zdobył moje zaufanie, na którym zaczął żerować. Jak czegoś chciał często mnie odwiedzał, pożyczał ode mnie różne rzeczy. Z początku zwracał, a teraz od jakiegość pół roku unika mnie, kręci, zwodzi. Zaczęło mu brakować argumentów, więc zniknął i nie okazuje żadnych oznak życia. Zmuszony jestem szukać interwencji w programie "Kto kolwiek wie, kto kolwiek widział" Mrs gdzie jesteś? Zwróć mi moje rzeczy !!! Są moją własnością, nie Twoją! Próbowałem skontaktowac się z Tobą poprzez podane przez Ciebie GG, majlem na Tomek-Allegroo - ale konto zawiesiło allegro. Ciekawe dlaczego - podobno na na tym nicku przedstawiałeś się jako młody prawnik, który udziela porad prawnych, he, he, he Dobry żart! Czy jeszcze kogoś naciął, oszukał kolega Mrs? Facet ma bujną wyobraźnię! Uważajcie na Niego!
|
|
Gites: nigdy nie miałem takiego konta na Allegro. Nie jestem żadnym prawnikiem bo mam dopiero 19 lat. Nie znam Cie, więc przestań mnie oczerniać na publicznym forum bo nie mam kompletnie pojęcia o co Ci chodzi człowieku! Jeśli mnie znasz to wiesz gdzie mieszkam, jaki mam numer telefonu. Sprawę zgłaszam dzisiaj na policję, chyba, że się przedstawisz i wyjaśnisz sprawę. Czekam pod numerem GG 8807877. Pozdrawiam
|
|
Mam wrażenie, że po prostu chcesz za wszelką cenę mnie oczernić. Ale cóż, tym już zajmie się prokurator. Pozdrawiam
|
|
mrs to brzmi groznie ... ale w sumie masz dopiero 19 lat wiec musissz sie wyszumiec, polecam zimny prysznic i zbicie wacka, mi w twoim wieku pomagalo ;)
|
|
no, no, brzmi groźnie :)))))))))))))))))))))
|
|
... i smiesznie .))
|
|
No i sprawa wyjaśniła się bardzo szybko. Zwykła pomyłka stosunku nicków do życia realnego - chodziło o inną osobę, która wypowiada się na forum, lecz pod innym nickiem. Gites: czekam teraz na Twoje sprostowanie sytuacji. Pozdrawiam
|
|
hahahaha. MrS, co chciałeś zgłosić na policję ?? Że ktoś oczernia dobre imię jakiegoś bezimiennego ludzika?? Przecież nikt tu Cię nie nazwał z nazwiska i imienia. Jesteś jakimś bezimiennym nickiem. Mrówką internetową na głupawym forum. Ale jaja! A może Ty jesteś jednak jakimś doradcą pseudo-prawnym na tym allegro ?? No bo skąd ten zapał do kapowania Policji ?? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
peter: przypomnij sobie jak Ty chodziłeś i kapowałeś swoich kolegów. Nie licząc już tych, którzy mieli problemy przez Twoje głupie gadki. Forum nie nazwał bym głupawym. Pomyłki się niestety zdarzają i ja padłem ofiarą takowej. Pozdrawiam
|
|
uśmiałam się:)))) MrS: więcej luzu życzę.
|
|
iguana: wybacz, ale to jedna z tych sytuacji, kiedy człowiekowi naprawdę idzie ciśnienie w górę. Nie wiesz o co chodzi, komu chodzi a bezpodstawne pretensje idą w "eter". Pozdrawiam Cię. Pozdrawiam
|
|
MrS: wybaczam:) Ale i tak nie rozumiem jak można tak dać sobie podnieść ciśnienie. No, ale nie ma przepisu, że trzeba wszystko rozumieć. chyba będę jakoś mogła żyć z tym nierozumieniem :P
|
|
ahahaha jak ci iddzie cisnienie to jak najszybciej je spusc bo to niebezpieczne jest dla zdrowia :))
|
|
Mój drogi Mrs jak się mogę z tobą skontaktować przez GG jak podajesz mi za każdym razem inny nr gg najpierw był nr 6119668 potem 4173250 a teraz 8807877 Zdecyduj się w końcu, bo znowu ci ciśnienie skoczy, a niechciałbym mieć cię na sumieniu. Załatw sprawę po męsku i koniec będzie, a policją mnie nie strasz, bo osobiście nie mam nic na sumieniu. A ty?
|
|
Re: Mr.S gdzie jest??? W DUPIE
|
|
... na samiusienkim dnie ;ppp
|