sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w ZPK Szumowo kierowca.

Szukam informacji na temat pracy w ZPK Szumowo od osób które tam jeżdżą lub jeździły.jak wygląda tam praca i jakie zarobki są w tej firmie no i jaką atmosfera tam panuje?

o

TURBO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w ZPK Szumowo kierowca.

wiem ze jezdzi tam przynajmniej jedna kobieta wiec atmosfera moze byc ok a co do poborów 3 wezmiesz

Czy może się ktoś orientuje czy ta firma poszykuje kierowców ? I czy zatrudniają kierowców bez doświadczenia ?

Firmę można nazwać śmiało Bandą złodziei. Pracujesz po 11, 12 godzin a jeśli przychodzi czas wypłaty to wypłaca tzw Ksiądz Andrzej Grabowski ( Pleban) marne tysiąc złotych ! Jeździsz wszędzie i wozisz wszystko, od gówna po Glinę. ( Dosłownie ) Nie polecam tej Firmy, zastanów się dwa razy zanim zechcesz z nimi współpracować. Płacą jak im pasuje, nie ważne ile godzin i jakie kursy. Porażka.

Śliski

Nie wiem kto ma informacje, że tam można zarobić 3tyć. Tako kwotę dostano ci co będą strzelać z ucha Grabowskiemu. Szefostwo powinno już dawno go wywalić. Chora atmosfera w tej firmie. NIE POLECAM SZCZERZE

Nie wiem kto ma informacje, że tam można zarobić 3tyć. Tako kwotę dostano ci co będą strzelać z ucha Grabowskiemu. Szefostwo powinno już dawno go wywalić. Chora atmosfera w tej firmie. NIE POLECAM SZCZERZE

drugą wypłatę to z wlewu bierzesz z tego co słyszałem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org