Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Makijaz permanetny- Opinie /Gdzie |
Witam, Marzy mi sie górna kreseczka mpermanetnym, czy ktos sobie juz wykonywal w Łomży? gdzie polecacie ? opinie bede wdzieczna Pozdrowki Jola
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Makijaz permanetny- Opinie /Gdzie |
Moja znajoma robiła w Białym u doświadczonej kosmetyczki. Widzę w Łomży jest kilka gab.,rosną jak grzyby po deszczu, co kto tylko skończy zaocznie kosmetologię zaraz gab.otwiera, nie powierzyłabym zrobienia makijażu permamentnego, jedynie paznokcie pomalować..
|
|
A ta doświadczona kosmetyczka z Białego to gdzie zdobywała doświadczenie? Na takich lolitkach z prowincji jak Wisienka? Chyba nie po to ktoś studiuje żeby paznokcie malować. A tak swoją drogą, jakie wykształcenie ma ta kosmetyczka z Białego?
|
|
Salon kosmetyczny na ul.Rządowej 2 Studio Urody MD wiem,że fachowo, solidnie
|
|
*-* nie wiem gdzie zdobywała doświadczenie - certyfikaty wiszą po kursach za granicą.. No wybacz ale makijaż permamentny to nie takie hop siup.. Ale ja nikomu nie bronię tylko odpowiedziałam na pytanie. Jakoś nikt więcej nie odp polecając gab w Łomży.. Makijaz permamentny to jest po prostu TATUAŻ wiec mozna przez przypadek się oszpecić a nie upiększyć :)
|
|
Wisienka to w takim razie ja odpiszę polecam Cosmeo, robiłam makijaż permanentny brwi i jestem bardzo zadowolona z efektu:)
|
|
To fajnie. Ja bym chciała zrobić usta i nie jeździć do białego jeśli w Łomży jest ktoś doświadczony. Wyślesz mi same brwi na maila? :)
|
|
Ja znalazłam możliwość zamówienia fajnego zabiegu na usta przez portal http://ladytime.pl w Białymstoku z bardzo atrakcyjną zniżką. Zanim poszłam mogłam też wLadyTime.pl sprawdzić opinie o tym gabinecie.
|
|
Pani Kasia Serafińska robi górne kreseczki. Mam. Polecam.Miały bycć piękne ok 3 lat, a już mija mi 5 rok i są nadal super.
|
|
Sharley w Warszawie a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |