Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W dniu 06.11.2014r zaginęła 2 miesięczna suczka ul. nowogrodzka |
W dniu 06.11.2014r zaginęła suczka trzymiesięczna rasy owczarek belgijski koloru beżowego, z białym krawatem pod szyją oraz czarnym pyszczkiem i białych plamkach na łapkach, ostatnio była widziana około godziny 18:00 jak spała pod ławką na przystanku MPK przy ul Nowogrodzkiej obok hurtowni alkoholowej naprzeciwko starego manharanu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W dniu 06.11.2014r zaginęła 2 miesięczna suczka ul. nowogrodzka |
Na suczkę w domu czekają dzieci oraz nagroda
|
|
Jak może zginąć pies? Wyprowadza się na smyczy. W zamku w drzwiach sam klucza nie przekręci. To teraz sobie szukaj. Nieodpowiedzialnym właścicielom powinno się zabierać zwierzęta. Może pies znajdzie lepszy dom, z lepszymi opiekunami.
|
|
dobrze ze jeszcze dzieci Ci nie zaginely...
|
|
Jak macie pisać głupoty to lepiej nic nie piszcie bo to świadczy o was.......
|
|
annkop oby szybko znalazł się piesek i nie przejmuj się tymi głupotami. Piszą tak często Ci co zwierząt nie mają, a myślą że wszystko wiedzą!
|
|
Dziś taki szczeniaczek błąkał się po Starostwie Powiatowym
|
|
mk : a coś więcej opis
|
|
Podaj numer do siebie. W razie czego będzie szybszy kontakt. Mam nadzieję, że wkrótce się odnajdzie. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Już nie napisze o czym swiadczy fakt zgubienia 2 miesięcznego psa. I w woli scislosci akurat mam psa i w glowie mi się nie miesci jak by mi on się mogl zagubić... Ale mimo to zycze szybkiego odnalezienia zguby.
|
|
nr tel 730264003
|
|
Pies to nie tylko \"ładna zabawka\" żeby chwalić się znajomym i cieszyło dzieci. To przede wszystkim odpowiedzialność! Jak nie potrafisz się odpowiednio zaopiekować psem (nie zgubić, nie zagłodzić, pilnować odpowiednich szczepień, nie dawać małym dzieciom samodzielnie wyprowadzać i wyprowadzać na smyczy żeby nie dostać mandatu a przede wszystkim żeby przez brak smyczy nie uciekł) to nie kupuj sobie psa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |