Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna dobroplast opinie |
Czy ktoś z Forumowiczów zamawiał ostatnio okna z Dobroplastu i mógłby wyrazić opinię o nich?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna dobroplast opinie |
Znajoma zamontowała okna z Dobroplastu w całym domu.Po dokładnie 5 latach i 4 miesiącach jeden z pakietów szybowych w oknie rozszczelnił się a po kolejnych 4 miesiącach kolejne dwa okna w tym balkonowe.Była zawiedziona tymi oknami gdyż podejrzewała że po 6 latach będzie musiała wymienić wszystkie okna.Dobroplast olał ją tak krótko mówiąc.Informowała każdego by nie wierzyli przy kupnie tych okien sprzedawcom że to super okna.Ona była żywym dowodem że to najgorszy szajs na rynku.Widziałem że okna na tą chwilę są zaparowane wewnątrz między szybami wyglądają jakby były brudne.Czuje się jako zawiedziony i oszukany klient.
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Podobne w Dobroplaście teraz lepiej z jakością. Czy może ktoś o tym słyszał?
|
|
nie polecam
|
|
Sam jakiś czas temu z ciekawości czytałem opinie na kilku forach budowlanych. Opinie raczej kiepskie. Wielokrotnie podnoszono problem całkowitego olewania jakichkolwiek reklamacji.
|
|
Ja mam z Domela i jestesmy bardzo zadowoleni z jakosci i ceny
|
|
W Domelu przynajmniej serwis mają i bez problemu .
|
|
okna sa jakie sa.... cos tam sie poprawilo niby ale ja bym se ich okien nie wstawil .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |