Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamknięcie diastemy |
Witam. Czy może wiecie Państwo jaki stomatolog w Łomży oferuje zabieg zamknięcia diastemy materiałem kompozytowym? Jestem po leczeniu ortodontycznym, jednak jakiś czas po zdjęciu aparatu i rzetelnym stosowaniu się do wskazówek dr zęby rozeszły się na tyle, iż efekt leczenia stał się przeciętny... Nie chciałabym znowu wyrzucać pieniędzy za okno i męczyć się z drutami w ustach, dlatego może warto byłoby skorzystać z tej mniej inwazyjnej metody. Może ktoś już korzystał z takich usług? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamknięcie diastemy |
Łomża, ul. Wyszyńskiego 16 ,jeśli jesteś po leczeniu ortodontycznym powinnaś mieć jeszcze na jakiś czas własnie taką protezę która to nie pozwala powracać zębom do stanu wyjściowego (zakłada się ją tylko na noc)
|
|
Re: Zamknięcie diastemy |
Płytkę retencyjną (tę \"protezkę\") stosowałam wg zaleceń ortodonty. Z czasem mialam ją stosowac coraz rzadziej, aż w końcu zupełnie z niej zrezygnować. Teraz juz nie jestem w stanie jej założyć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |